Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kell egyáltalán keresni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kell egyáltalán keresni a hozzád illőt?

Figyelt kérdés
Én úgy vettem észre, hogy nem. Kevesebb, több idő max egy fél év teljen el, és megjelenik az életemben munkahelyen, suliban, egy olyan lány aki tökéletes volna, ha most konkrétan készen állnék egy párkapcsolatra.
2013. máj. 9. 22:23
 1/9 anonim ***** válasza:

Felesleges ezzel gyötörnie magát az embernek,általában úgyse találja meg a hozzá illő párját főleg ha nem néz ki jól az illető

Jobb végig k*rni a fél várost mint kétségbeesetten keresni a nagy őt

2013. máj. 9. 22:26
 2/9 anonim ***** válasza:
Question-Answer :)
 3/9 anonim ***** válasza:
A kevésbé hozzád illővel van igy. Aki igazán hozzád illik azért valóban küzdened kell.
 4/9 anonim ***** válasza:
Ahhoz viszont guba kell maxisok.
2013. máj. 9. 22:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Egyetértek...ha keresed, akkor az olyan, mintha kényszer lenne. Persze, elsülhet jól is, de ritkább esetben. Ha az ember mindenáron keres, akkor az többnyire megfelelési kényszerbe megy át, az meg csúfos véget ár. Bár azért ott van az a tény is, hogy sokan az életben is félnek lépni, ha valaki tetszik nekik...a kudarc miatt.
2013. máj. 9. 22:29
 6/9 A kérdező kommentje:
Nekem konkrét elképzelésem van a hozzám illő csajról, nem annyi a lényeg, hogy szép legyen, sőt, és mégis az a kifejezett mind belső és külső tartalom megjelenik időnként, más személyében.
2013. máj. 9. 22:30
 7/9 anonim ***** válasza:

inkább a jó alapanyagot szoktam nézni,akiből ki lehet hozni a hozzám illőt.

persze minél kevesebbet kell alakítani rajta annál jobb,de ilyenből kb egyet ha ismertem,aki önmagaként is tökéletes volt majdnem.

mert pl nagyon jó természete van,de nem edz,sőt rühelli az összes sportot,ezért a teste nem olyan amilyet én elvárnék.

vagy edz,szép nagyon,de nem csinálja meg a vacsorám és makacs.

ezeken kell és lehet alakítgatni.

2013. máj. 9. 22:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül,mert ő is kereshet engem :D
2013. máj. 9. 22:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem sajna nem jött ez be.Az se ha kerestem,az se ha nem kerestem.

Ha nem mentem fel a netre akkor nem történt semmi.

2013. máj. 9. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!