Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék olyan lányt keresni, kinek már mindegy, csak szeressék?
Figyelt kérdés
Nekem sincsenek már túl nagy elvárásaim, meg sajnos bőrbeteg vagyok. Ezenkívül az egyetlen esélyem a távkapcsolat (nógrád megye...).
22/F
2013. ápr. 23. 01:49
1/12 anonim válasza:
Valahogy én is ilyen lányt keresnék, de nem találok.
3/12 anonim válasza:
És szerinted boldog lennél, ha mindegy lenne a csajnak, hogy kicsoda, csak legyen valakije? Szóval nem is téged szeretne, csak kellene neki valaki, hogy ne egyedül legyen?
4/12 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, pedig nekem nincs látványos külső hiányosságom.
6/12 anonim válasza:
Ne add fel! Láttad azt a végtag nélküli fickót a Tv-ben? Akkor te mit reménytelenkedsz?
7/12 anonim válasza:
Legyenek elvárásaid, és tessék összeszedni annyi pénzt melóval, hogy ki tudj jutni a Holt-tengerhez. Minimum 1 évre elfog múlni a bőrproblémád, akár mit is pampognak a dokik itthon.
8/12 anonim válasza:
Erről a beírásról Sid jut eszembe a Jégkorszakból, mikor Many sorolja neki, hogy "egyszer találsz majd egy lányt, aki szerény igényű, akinek nincs szaglása, akinek minden mindegy..."
9/12 anonim válasza:
Az a végtag nélküli ember milliókat keres.Úgy én is boldog lennék.
10/12 A kérdező kommentje:
#2: Ahogy mondtam, nekem nincsenek túl nagy elvárásaim, így ez nem lényeges. Amíg találok valami szeretnivalót az illetőben, addig semmi sem számít.
2013. ápr. 23. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!