Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tudom, hogy hosszú de ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, hogy hosszú de ha valaki elolvasná és segítene nagyon örülnék (többi lent) Csak nekem van ilyen bajom?!

Figyelt kérdés

van egy lány a suliban akivel nagyon jóba voltunk ilyen örök barátok. Aztán lett egy pasija aki nagyon elcseszte a lányt Én^^ kérdése:

Tudom hogy hosszú de ha valakinek van türelme örünék ha elolvasná és segíte, szóval, az van, hogy van egy lány a suliban akivel nagyon jóba voltunk ilyen örök barátok. Aztán lett egy pasija aki nagyon elcseszte a lányt. (van lennt vovább) (? ) )

Eközben van egy másik barátnőm akivel2 éves korunk óta jóba vagyunk. Ez a lány aki mostanában furcsa kitalálta, hogy nem engedem hogy barátkozzon a lánnyal akivel régóta jóba vagyok. Amikor 3an akarunk menni valahova mindig azt mondják hogy menj a másikkal legyetek ketten. Lett egy fium és az a lány akit már kezdek megutálni mert lassan eg plázap***a elcsábította a fiút. Már többször beràgtam rá és összevesztem vele, de akkor meg "seregeket"küldött akik mondták hogy béküljek ki vele. Mindig kibékültem vele sajnos. Az a baj hogy már n veszi észre, hogy páran nagyon utálják. Régen amikor senki sem szerette akkor nagyon sokat számítottunk neki demost hogy a végzősökkel jóba lett és "nagy arc" a suliban a régi barátait leszarja. A legjobb fiu barátomat (akivel bölcsibe jóba lettünk és most gimiben osztálytársak vagyunk) szét akarja szedni a barátnőjével. Meg akarjuk szivatni nagyon a csajszikát. Mit tegyek? (Bocsi hogy ilyen sok lett://) L14

2013. máj. 9. 15:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha igazán bölcs döntést szeretnél akkor azt mondanám, hogy hagyjátok békén. Most megy neki a szekér és éppen ezért nem tudnátok megszivatni, mert nem tudtok rajta fogást találni.

A Legegyszerübb ha békén hagyjátok, levegőnek nézitek és a végén ö fogja rosszul érezni magát. Hidd el Te ha tényleg ártatlan vagy akkor ne mocskold be a kezedet, és a lelkedet egy olyan ember miatt akit nem tartasz sokra... bizd a természetre, hiszen az életben nem maradnak kiegyenlitetlen számlák. :)

2013. máj. 9. 15:13
 2/5 anonim ***** válasza:

hát őszintén szólva nem értem, miért a randizás témába tetted, ha lányokról van szó ._. na mindegy. 14 évesek vagytok, majd kinövitek. ha már nem bírod a csajt, hagyd. attól, hogy régen barátok voltatok, most nem kell jóban lenned vele. mindketten változtatok nyilván, és fogtok is.

miért kéne megszívatni?

2013. máj. 9. 15:14
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, nem komolyabban szeretném megszívatni csak annyira, hogy kicsit leálljon, mert már elég durván bunkó velem meg a barátnőmmel is.Ha levegőnek nézem, akkor jönnek a "spanjai", hogy béküljek ki vele meg minden és egy idő után már zavar, hogy nem hagy békén meg jön ölelgetni, tapad mint egy pióca, azért köszönöm a segítséget:)
2013. máj. 9. 15:22
 4/5 anonim ***** válasza:
hagyd a spanokat is. jézusom. egyáltalán kik ők, hogy a "barátnődnek" ugrálnak? valami csicskák? bocsánat a kifejezésért.
2013. máj. 9. 15:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Azok hát! Sajnos mióta végzősökkel jóba van a lány egyre több csicskája van..
2013. máj. 9. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!