Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy hosszú de ha valaki elolvasná és segítene nagyon örülnék (többi lent) Csak nekem van ilyen bajom?!
van egy lány a suliban akivel nagyon jóba voltunk ilyen örök barátok. Aztán lett egy pasija aki nagyon elcseszte a lányt Én^^ kérdése:
Tudom hogy hosszú de ha valakinek van türelme örünék ha elolvasná és segíte, szóval, az van, hogy van egy lány a suliban akivel nagyon jóba voltunk ilyen örök barátok. Aztán lett egy pasija aki nagyon elcseszte a lányt. (van lennt vovább) (? ) )
Eközben van egy másik barátnőm akivel2 éves korunk óta jóba vagyunk. Ez a lány aki mostanában furcsa kitalálta, hogy nem engedem hogy barátkozzon a lánnyal akivel régóta jóba vagyok. Amikor 3an akarunk menni valahova mindig azt mondják hogy menj a másikkal legyetek ketten. Lett egy fium és az a lány akit már kezdek megutálni mert lassan eg plázap***a elcsábította a fiút. Már többször beràgtam rá és összevesztem vele, de akkor meg "seregeket"küldött akik mondták hogy béküljek ki vele. Mindig kibékültem vele sajnos. Az a baj hogy már n veszi észre, hogy páran nagyon utálják. Régen amikor senki sem szerette akkor nagyon sokat számítottunk neki demost hogy a végzősökkel jóba lett és "nagy arc" a suliban a régi barátait leszarja. A legjobb fiu barátomat (akivel bölcsibe jóba lettünk és most gimiben osztálytársak vagyunk) szét akarja szedni a barátnőjével. Meg akarjuk szivatni nagyon a csajszikát. Mit tegyek? (Bocsi hogy ilyen sok lett://) L14
Ha igazán bölcs döntést szeretnél akkor azt mondanám, hogy hagyjátok békén. Most megy neki a szekér és éppen ezért nem tudnátok megszivatni, mert nem tudtok rajta fogást találni.
A Legegyszerübb ha békén hagyjátok, levegőnek nézitek és a végén ö fogja rosszul érezni magát. Hidd el Te ha tényleg ártatlan vagy akkor ne mocskold be a kezedet, és a lelkedet egy olyan ember miatt akit nem tartasz sokra... bizd a természetre, hiszen az életben nem maradnak kiegyenlitetlen számlák. :)
hát őszintén szólva nem értem, miért a randizás témába tetted, ha lányokról van szó ._. na mindegy. 14 évesek vagytok, majd kinövitek. ha már nem bírod a csajt, hagyd. attól, hogy régen barátok voltatok, most nem kell jóban lenned vele. mindketten változtatok nyilván, és fogtok is.
miért kéne megszívatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!