Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy hívjam el? Tudom hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hívjam el? Tudom hogy hosszú de légyszi olvasd el.

Figyelt kérdés

Van egy nagyon gyönyörű lány, aki az évfolyamtársam. Nagyon tetszik, egyszerűen tökéletes. Nem vagyok szűz, előző barátnőmmel majdnem napi szinten csináltuk. Mégsem megdönteni akarom. A társaságát kívánom.

Elakarom hívni randizni, de nem tudom hogyan csináljam, nem tudom hova menjünk, nem tudom mit fog rá mondani. Félek a válaszától.

Nekem ez nagyon sokat jelent. Megköszönném ha nem oltanátok le kommentben.

Előre is köszönöm a válaszokat :)

2013. ápr. 23. 00:36
 1/5 A kérdező kommentje:
15/f vagyok. ez kimaradt bocsi
2013. ápr. 23. 00:37
 2/5 anonim ***** válasza:
elolvastam. de ötletem sincs; kénytelen leszel megvárni, míg kitombolja magát a nép a földrengéses kérdés alatt.
2013. ápr. 23. 00:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Írj neki fészen,smst,hívd fel...egyszerűen légy őszinte,bátor és kérdezz rá,mit habozol??? egyszer élünk és rövid az élet,hogy ezen rágódjunk,cselekedj! mielőtt más hívja el helyetted és akkor oda a szíved!

Ne félj, légy határozott azt szeretik a csajok.

Hova randizni?? Merre laksz? Hívd el sétálni valami parkba,de semmiképp ne moziba meg ilyen helyekre..

2013. ápr. 23. 00:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Itt a jó idő, viheted bárhová, plázába ne vidd, az vicc lenne!
2013. ápr. 23. 00:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez tényleg elég közhelyes, és visszagondolva 15 évesen én sem mertem volna, és ha rosszul sül el még 3 évig az egész évfolyam rajtam röhögne, de... Mindenképpen a személyességet kellene erőltetni. Talán nem egyből rárontani kellene "randira" hívni, hanem elmondhatnád Neki, hogy szeretnéd megismerni, mert érdekel a személyisége. Ha egyáltalán nem megy a személyes akció sokkal személyesebb egy kézzel írt levél, nem feltétlen szerelmes levélre gondolok, hanem egy igényes kis levélkére, szép gyöngybetűkkel. na jó abbahagyom, mert érzem, hogy ennyi érzelgősségtől elkezdett nőni a p*ncim..
2013. ápr. 23. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!