Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Udvarlásnál mindenképp megkell hívnom a csajt vmire?
Figyelt kérdés
Ki lehet ezt egyáltalán kerűlni ? Nem akarok pénzt költeni....
De viszont akkor hogy kezdjem az udvarlast ?
2013. máj. 9. 09:11
21/33 anonim válasza:
ja hogy étterem...az már drágább,meg a virág is...én a fagyi miatt furcsáltam hogy egy fagyi nemolyan drága...
22/33 anonim válasza:
Mert bedőlsz az 1.20-as oddsnak. Én tegnap azt játszottam, hogy a Real meccsen min. 4 gól lesz. Szal nekem ma jó sok gombóc fagyi beleférne :D
De inkább elk.rvázom hazafelé, mint fagyira költsem...
23/33 anonim válasza:
szerintem főzz otthon egy teát tedd bele egy üvegbe, vigyél kést meg vágódeszkát meg kolbászt meg kenyeret aztán leültök és esztek isztok :)
biztos díjazni fogja :)
24/33 anonim válasza:
nyugi, nem kell mindjárt kezdeni
manapság nem értem miért lett ez olyan fontos, miért kell mindjárt valamit venni
lehet simán sétálni és kész, sőt nálunk a folyóparthoz szoktak kiülni, így legalább egymásra figyelnek N
25/33 Pretty_Fighter válasza:
Dehogy kell!
Fizesse csak magának,nem hal bele:D
26/33 anonim válasza:
Uristen mekkora fosveny vagy kerdezo....remelem soha nem lesz nod ha sajnalod ra azt az ezrest is.....mi lesz kesobb?
27/33 Pretty_Fighter válasza:
Kösz a lepontozást,miért most bele hal?:D
28/33 anonim válasza:
Igen, meg kell, de nem muszáj pénzes dologra gondolni... pl buliban elhívod táncolni meg beszélgetni... ennyi is elég! :)
29/33 anonim válasza:
Én komolyan nem értem a férfiakat. Párkapcsolatban ezt mégis hogy fogod megoldani?? nyilván fizetsz majd neki ezt azt, ha a párod lesz, vagy akkor sem? Mert én nem értem. Miért kell sajnálni a pénzt arra, akit szeretünk??
30/33 anonim válasza:
29.Nem kell általánosítani.Nem minden férfi ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!