Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ha átlagos pasiként mindenképp szeretném, ha egyszer az életben lehetne egy extra dögös csajom?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem a külső a legfontosabb, és hogy nem is biztos, hogy azzal lennék/leszek a legboldogabb, aki kinézetre a legjobb, de egyszer az életben nagyon szeretném átélni, hogy milyen egy igazi bombázóval lenni (de nem prostival). Gáz dolog ez?2013. febr. 7. 13:10
1/8 anonim válasza:
Teljesen normális dolog. Én is így vagyok ezzel. :D
2/8 anonim válasza:
Nem az, de akit te bombázónak látsz, az lehet, hogy más szemében átlagos.
3/8 anonim válasza:
Nem gáz.
Álmodozni lehet , és hát ki tudja , hogy az álmok nem-e válnak valósággá ;)
4/8 Shai-Hulud válasza:
Nem gáz, szeresd nyugodtan. Én is szeretném...
5/8 A kérdező kommentje:
Akkor úgy kérdezem, hogy reális lehet-e, vagy jobb, ha leteszek erről.
2013. febr. 7. 13:16
6/8 anonim válasza:
Átlagos csajként én is szeretnék egyszer egy olyan sráccal összejönni, akivel nem "megalkuvás" járni, hogy jó-jó, elfogadom így is, hanem mondjuk tetszik minden szempontból.
Ettől függetlenül egyáltalán nem vagyok felszínes, de így vagyok ahogy te, egyszer tök szívesen kipróbálnám, hogy milyen lehet.
21L
7/8 anonim válasza:
Ne légy átlagos pasi (nem feltétlenül a külsőre értem, bár az egyediség ott is előny), és nem lesz ilyen problémád.
8/8 anonim válasza:
vagy ha sehogy se jön össze 10ezer egy fél óra xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!