Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Ha valaki leszólítana...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ha valaki leszólítana egy ilyen szöveggel titeket, mi lenne a reakciótok?

Figyelt kérdés

Szóval,a szöveg maga:

"Adj gyorsan egy napszemüveget,mert megvakít a szépséged"

2013. máj. 7. 19:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ez nagyon tré...:DDD
2013. máj. 7. 19:58
 12/18 anonim ***** válasza:

Ez tipikusan az a szöveg, amit nem lehet válaszra se méltatni, már bocs.

És még nem is vicces, nevetni se tudnék.

Ha valaki értelmesen jön oda hozzám, akkor normáisan beszélek vele, de egy ilyen... ebből látszik, hogy igazából semmit se akar, azt hinném, hogy csak röhögni akar egyet a haverjaival a reakciómon. :D

21L

2013. máj. 7. 20:07
 13/18 anonim ***** válasza:

Inkább azt mondd, hogy: Heló. Láttalak már párszor egyedül. Te merre mész?..... Ó én is arra. Elkísérhetlek?

Ha szimpatikus vagy neki még azt is mondja, hogy : Gyere te gyík :D

2013. máj. 7. 20:25
 14/18 anonim ***** válasza:
A legcikibb ami volt eddig,hogy megkérdezi angolul az időt majd elmagyarázza hogy ez egy teszt volt és később visszajön ismerkedni, szóval szerintem ez nem is rossz biztos nevetnék majd szépen tovább sétállnék,hiszen nincs miről tovább csevegjünk...
2013. máj. 7. 21:20
 15/18 anonim válasza:
hát ha csak gúnyból mondta, akkor figyelembe se venném ;)
2013. máj. 7. 21:28
 16/18 anonim ***** válasza:
"Nem beszélni magyar nyelv"
2013. aug. 14. 16:37
 17/18 anonim válasza:
Nagyon kiröhögném
2013. aug. 14. 16:49
 18/18 anonim ***** válasza:

Én diszkóban vagy hasonló helyeken ahol sokan vanak ezt a dumát szoktam nyomni:

Oda megyek hozzá,és azt mondom.Szia.Észrevettem hogy észrevettél,és csak azt szerettem volna hogy tudd,én is észrevettelek téged.

2013. aug. 14. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!