Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér, csúnya és alacsony vagyok! Van egyáltalán esélyem valakinél? 15/L
Az hogy alacsony vagy, kifejezetten előny, én pl mindig a pici lányokat szerettem, és rengeteg férfi társam van ezzel így.
A kövérségbe nem kell beletörődni, több lehetőség van az egészséges táplálkozásra, és életmódra mint valaha, csak ki kell nyújtani a kezed, beírogatni neten, és 100 meg 100 olyan diétát találsz amiben nem kell keveset enni, csak arra kell figyelni mit eszel és mikor. Ezen kívül sportolni, kell. Ha nem vagy megelégedve magaddal, és szeretnél jobban kinézni, tegyél érte.
Harmadszor, ha van egy jó testalkatod, esetleg jól is öltözködsz, jó a hajad, stb, akkor fogsz találni magadnak valakit, előbb-vagy utóbb.
Én se vagyok egy különösebben jóképű férfiú, ezért edzek, ezért öltözöm stílusosan, ezért ügyelek az ápoltságra, mert amin tudok változtatok, amire lehet arra odafigyelek.
Szerintem nagyjából ennyi a titok.
Valoszinuleg csak te gondolod magad csufnak. Nekem nyugodtan kuldhetsz kepet, mert megmondom oszinten a velemenyem es tanacsot megprobalok adni. En se nezem magam szepnek, csinosnak es raadasul alacsony is vagyok.:( Ha akarod velem beszelgethetsz.
15\L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!