Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok miért nem szeretnek még barátkozni sem egy csúnya alacsony, picike fiúval?
Figyelt kérdés
Jó lenne, ha végre találnék olyan lányt, akivel jó viszonyban vagyok. A lányok elég távolságtartóak a külsőm miatt velem szemben és így én sem merek közelíteni, mert érzem, hogy a helyes fiúkra várnak még barátság szempontjából is.2013. ápr. 24. 17:37
1/9 anonim válasza:
Barátkozni bőven elég a nőtársainkkal.Férfiakkal párkapcsolatot kell létesíteni szerintem.
2/9 anonim válasza:
Még annyival kiegészíteném, hogy volt már olyan barátom,aki konkrétan gusztustalan volt külsőre.Egyszerűen undorodtam. Minden találkozást kellemetlenül éltem meg, így hát rájöttem,hogy barátkozni sem bírok olyannal,aki nem szimpatikus.
3/9 anonim válasza:
Én szívesen barátkozom bárkivel, de sajna a nem túl vonzó külsejű fiúkkal rossz tapasztalataim vannak: ha az ember egy kicsit is közvetlenebb velük, rögtön félreértik..
4/9 anonim válasza:
Nekem is van egy nagyon jó, nálam egy fejjel alacsonyabb, csúnyácska, kissé túlsúlyos barátom! Sőt, neki sok lány barátnője is van! Kisugárzás- függő az egész! Ha jól érzed magad a bőrödben, az emberek is szívesen lesznek majd veled/melletted! 18L
5/9 anonim válasza:
biztos azért,mert gusztustalan
vannak jófej csövesek is,mégse vagyok a haverjuk
6/9 anonim válasza:
Keress egy csúnya,alacsony,picike lányt.
7/9 A kérdező kommentje:
Pedig tele vagyok szeretettel. :D
2013. ápr. 24. 17:42
8/9 anonim válasza:
A lányok csak Justine Bieberrel, meg Majkával, meg a hasonló "sztár" külsejű pasikkal állnak szóba, aki ez alatti szinten van, az nekik csövesnek minősül! Tapasztalat!
9/9 A kérdező kommentje:
Igen, nincs pénzem Berschkára meg egyéb drága göncökre, szegény vagyok és már emberszámba sem vesznek. Na jó, csúnya is vagyok azért. :/
2013. ápr. 24. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!