Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér, csúnya és alacsony vagyok! Van egyáltalán esélyem valakinél? 15/L
Szia, én is alacsony vagyok, sosem tartottam magam szépnek, és a te korodban kövér is voltam. Van kiút! Ha akarsz, küldj képet, segítek amit tudok.
36 N
Ha elolvasod ezt a választ is (látom van vagy 90 válasz),akkor küldj képet.Én is dagi vagyok,szerintem az én lábaim is vastagok xD Mondjuk magas vagyok,eléggé,szerintem emiatt nekem nem lesz barátom minimum 18 éves koromig,vagy amíg nem leszek csinosabb. :P Mondjuk engem már egy ideje nem igazán érdekel,hogy mit gondolnak rólam a fiúk,és azt hiszem,amióta nem vagyok olyan visszahúzódó (kajak nem kajáltam mekiben,meg éttermekben a barátnőimmel,amikor együtt mászkáltunk,inkább azt mondtam,hogy megnézek pár karkötőt,meg telefontartozékot xD hülye voltam),szal normálisan viselkedek,kicsit mintha páran rámnéztek vna...
Szal küldj képet,nálam biztos szebb vagy ;)
14/L
Egy vendegloben voltam ket ffi ismerossel. Egy csunya, alcsony,kover lany szolgalt fel az asztaulknal.Mi osszeneztunk ,es talan mar azon voltunk ,mas asztalhoz , esetleg masik vendeglobe megyunk.
Am amikor a csaj megszolalt, es folvette a rendelest, a hangja, a beszed stilusa, annyira lenyugozo volt, hogy szinte versenyezve kertunk - barmit, csakhogy velunk foglalkozzon.Mindharman azon a velemenyen voltunk ,sokkal csabitobb,mint nagyon sok ,karcsu, szeparcu ,szep labu lany.
Es nem mi harman vagyunk ezen a velemenyen, sok sractol hallottam, hogy "amig meg nem szolalt, nem adtam vplna ra ket fillert sem, miutan beszelni kezdett, nem kellett volna mas senki a vilagon rajta kivul "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!