Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az mit jelent, ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mit jelent, ha egy lány nagyon keveset néz a szemembe?

Figyelt kérdés
Mit jelenthet az, ha beszélgetés közben a lány feltűnően keveset néz rám? Sokszor mosolyog és közben másfelé, inkább maga elé viszi a tekintetét.
2009. szept. 29. 16:19
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ha semleges dolgokról beszélgetünk, akkor nem csinálja ezt, csak ha kettőnkről van szó. Sőt inkább el is tereli a szót! Pedig másoknak is mondta, hogy szimpatikus vagyok neki. Fura, mert már több kapcsolata is volt és azt gondolná az ember, hogy pont ezért kicsit bátrabb. Mondjuk nem voltak fényes kapcsolatok, de egy idő múlva elmúlik a kislányos félénkség nem? Főleg 30 felé már! Lehet, hogy csak szégyenlős... Köszi a válaszokat! :-D
2009. szept. 29. 17:49
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem biztos h csak szégyenlős. Én is ilyen vagyok. Sőt én szavakkal is ritkán fejezem ki az érzéseimet. Szóval hozzám képest még jó csajt fogtál ki :D
2009. szept. 29. 21:05
 13/13 anonim ***** válasza:
Lehet hogy szégyellős, vagy szerelmes beléd, vagy visszahúzódott!
2010. jún. 20. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!