Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akit szeretek, sokszor beszélgetünk. Régebben olvastam hogy a pupilla tágul vagy szükül ha ránéz a másikra. Nem tudom melyik és ugy szoktam látni hogy neki tágul ha rám néz vagy szemembe. Akkor melyik jelenti hogy bejövök neki?
Közelsem csak a fényviszonyokra:
"A pupilla soha sincs nyugalmi állapotban, tágulását különböző külső-belső tényezők befolyásolják (fény, lelki és fizikai aktivitás, emóciók). A tág pupilla magas szellemi és fizikai potenciát jelez, ezzel szemben a szűk pupilla ezek alacsony fokára utal."
forrás: [link]
Ha tágul a pupilla, ahogy rádnéz, az csak két dolog lehet:
- nagyon bejössz neki,
- vagy nagyon sötét vagy.
Utóbbin segíthetsz, ha nem jársz sokat szoláriumba, stb... és mosolyogsz rá :-)
Először is, pupilla-nak kell írni.
Állítólag ha egy lánynak tetszik egy pasi akkor a pupillája kitágul, hogy minél több információt tudjon befogadni az imádott fiúról. De szerintem ez nem minden esetben igaz, és nem akkor van ha a szemedbe néz közelről, hanem ha ő ül te pedig az osztályban sétálsz például.
De ez hülyeség! A fényviszonyok és bármi más miatt is lehetséges ez a változás. Erre ne alapozz.
A kérdésedre válaszolva: nem jelenti azt, hogy bejössz neki lehet bármitől. Keress egyéb jeleket arra hogy tetszel neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!