Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány akit szeretek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány akit szeretek, sokszor beszélgetünk. Régebben olvastam hogy a pupilla tágul vagy szükül ha ránéz a másikra. Nem tudom melyik és ugy szoktam látni hogy neki tágul ha rám néz vagy szemembe. Akkor melyik jelenti hogy bejövök neki?

Figyelt kérdés
2008. dec. 3. 22:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Én úgy tudom, ha tágul.
2008. dec. 3. 22:41
 2/11 anonim ***** válasza:
72%
szerintem ez csaka fényviszonyoktól függ...
2008. dec. 3. 22:51
 3/11 anonim ***** válasza:
98%
Pont most olvastam erről. Általában, ha tágul az pozitív jel, kivétel ha csak a fényviszonyok miatt(, de akkor is pozitív benyomást kelt) :)
2008. dec. 3. 22:57
 4/11 anonim ***** válasza:
96%

Közelsem csak a fényviszonyokra:

"A pupilla soha sincs nyugalmi állapotban, tágulását különböző külső-belső tényezők befolyásolják (fény, lelki és fizikai aktivitás, emóciók). A tág pupilla magas szellemi és fizikai potenciát jelez, ezzel szemben a szűk pupilla ezek alacsony fokára utal."

forrás: [link]

2008. dec. 3. 22:58
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
épp most tanultam h nem csak a fényviszonyok változása okozhatják a pupillaméret változását...Állítólag erős érzelmi hatásra is változhat a méretük (szal vagy nagyon utál vagy nagyon szeret....:-P)
2008. dec. 3. 22:59
 6/11 anonim ***** válasza:
45%
Ekkora marhaságokat... De legalább a szemébe nézel és nem a melleit fixírozod.
2008. dec. 3. 23:29
 7/11 anonim ***** válasza:
48%

Ha tágul a pupilla, ahogy rádnéz, az csak két dolog lehet:

- nagyon bejössz neki,

- vagy nagyon sötét vagy.

Utóbbin segíthetsz, ha nem jársz sokat szoláriumba, stb... és mosolyogsz rá :-)

2008. dec. 4. 00:31
 8/11 anonim ***** válasza:
71%

Először is, pupilla-nak kell írni.

Állítólag ha egy lánynak tetszik egy pasi akkor a pupillája kitágul, hogy minél több információt tudjon befogadni az imádott fiúról. De szerintem ez nem minden esetben igaz, és nem akkor van ha a szemedbe néz közelről, hanem ha ő ül te pedig az osztályban sétálsz például.

De ez hülyeség! A fényviszonyok és bármi más miatt is lehetséges ez a változás. Erre ne alapozz.

A kérdésedre válaszolva: nem jelenti azt, hogy bejössz neki lehet bármitől. Keress egyéb jeleket arra hogy tetszel neki.

2008. dec. 4. 01:19
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Ráadásul az zavaró, ha az embernek szüköl a pupillája (gondolom szűkölt akartál írni), most képzeld el, hogy sztereóban kapod a nyivákolást a szemedből...
2008. dec. 4. 05:49
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem csak a fénytől és az érzelmektől függ a pupilla aktuális mérete, hanem a fókuszálástól is. Minél közelebb van a kép, annál jobban kitágul. Szóval ha eddig messze néztél, és ránézel valakire, akkor kitágul a pupilla valamelyest.
2008. dec. 4. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!