Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet leszólítani egy lányt buszmegállóban? Lányok ti örülnétek ennek? (Bővebben)
Figyelt kérdés
Suliból járok haza és mindig látok 1-2 szép lányt magányosan álldogálva.Eddig nem kezdeményeztem soha.
Lehet amúgy buszmegállóban ismerkedni?
Hogyan indítsak?
Mi az amit bírtok lányok?:)
Köszi!
2009. szept. 29. 15:14
11/17 anonim válasza:
Odamész hozzá, köszönsz, és mondod neki, hogy :
"Nem egyformák a szemeid.
-Egyik szebb mint a másik"
12/17 anonim válasza:
hát ha jól nézel ki és van egy kis humorod akk szerintem minden lány örül annak ha egy helyes srác bókol neki:D
13/17 A kérdező kommentje:
Értem én, de te mondjuk minek örülnél?:D
2009. okt. 2. 05:57
14/17 A kérdező kommentje:
Írjatok még lécci!
2009. okt. 3. 09:12
15/17 anonim válasza:
mondd meg hogy lerobbant a 6os BMW-d és nem tudna-e neked egy buszjegyet adni
16/17 anonim válasza:
Hm..nekem egy ilyen biztos jól esne:)
Mondjuk szerintem benne van a géneinkben hogy a bókok jól esnek:)
Szerintem bárhogy kezdeményezhetsz, mint az előttem szólok mondták, hány óra van , ugye nem ment el ez a busz még, vagy hogy nem tudom ezt az üzletet hol találom és nem kisérnél el, vagy csak szép vagy biztos van barátod:)
Na szóval legyél kedves és mosolygós akkor szerintem nyert ügyed van nálunk:)
17/17 anonim válasza:
Semmiképp sem ilyen nyomulós szöveggel kell odamenni hanem pl: Szia, merre van az xy utca? vagy te melyik busszal mész? Erre felé laksz? stb. csak természetesen. Ha nem jössz be a lánynak akkor az úgy sem fog túl hosszan cseverészni veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!