Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
170 cm magas, világos barna hajú kék szemű emberkéket hol találok?
Hol teremnek ezek a férfiak? Eddig egyet találtam majd 5 év alatt. 20 éves vagyok és ketyeg az időm hogy megtaláljam végre azt A fickót.
Nehéz, mert ezek vonzanak csak. vagy azért mert szintén ugyan igy nézek ki. csak nőiesebben. ;-)
Nos, hölgyek urak... mennyi az esélye hogy találni pont Budapesten egy ilyen fickót?
Ajj már, ha lányt keresnél, én tökéletesen megfelelnék a kritériumaidnak. :(
Én ismerek pár ilyen fiút a saját korosztályomból, de én fiatalabb vagyok nálad.
Remélem a temetőben.
Mókás lenne egy olyan világ ahol nem ők minden csaj ideáljai.
170 nélkül gondoltam. Mind odáig vannak a világos szemű és hajúakért... Sajnos, mert én ettől igencsak messze állok :D Sötétbarna haj és szemek... Hát arra meg legyintve azt mondja a plebsz, hogy "cigányos" azt szevasz. Holott nem.
Hitlerbá szép munkát végzett agymosásban, hogy máig az idétlen szőkéket istenítik rommá mindenhol. Lásd szőke herceg kifejezés, meg a férfiak a szőkéket szeretik jellegű téveszmés degenerált filmeket.
ja tényleg szerintetek ebből az ideálból visszakéne vennem ha ez is társul hozzá?
(ja ami a ruházatot illeti, átmeneti volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!