Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet az, hogy annak ellenére, hogy nekem világos szemem és hajam van, mégis inkább a barna hajú és barna szemű pasik jönnek be? Ti is vagytok így ezzel?
Azt hozzátenném, hogy a rengeteg hormonális hatástól (sajnos már az ivóvízben is az van)- fogamzásgátló- nagyon meg tud változni a dolog. Ugyanis kialakul az emberekben (főleg nőkben) hogy a hozzájuk hasonló genetikájú pasik jönnek be nekik. Ez valahogy úgy zajlik, hogy olyan "érzése támad" a női szervezetnek, mintha máris terhes lenne, így nem a veszélyes, idegen - tehát eltérő genetikájú - hanem biztonságot sugárzó, testvéri - tehát hasonló genetikájú - férfiakhoz vonzódnak.
Szomorú, de így van. Ezeket nemrég olvastam egy tudományos kutatásról szóló cikkben, szóval tényleg nem én találtam ki.
2-es voltam
Én barna hajú, zöld szemű lány vagyok. Nekem mindig is a sötét haj és a kék vagy zöld szem tetszett pasikon, és szerintem inkább ez a jellemző, amikor hasonló paraméterekkel rendelkező párt keresünk.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!