Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan hívjam fel magamra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívjam fel magamra a figyelmét?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik nekem egy fiú. A termük ott van ami termünk előtt. A két terem közt van egy pad és mi mindig odaülünk le a barátnőimmel. Néha ő is a barátaival mellénk ült, vagyis ő pont mellém, ez már többször is előfordult. De ha nem is ülnek le, akk is ott állnak az ajtóban. Valamivel fel kéne hívnom magamra a figyelmet.

2013. máj. 6. 19:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Véletlenül se szólj hozzá.
2013. máj. 6. 19:25
 2/9 A kérdező kommentje:
jó semmiképp se fogok hozzá szólni. természetesen gondoltam már rá, de előszöris félek, mert én egyébként is elég félős vagyok, ott vannak a barátai is, úgy meg nem akarok vele beszélgetni. meg egyáltalán nem akarok rámenős lenni. ha akar majd ő kezdeményez, ezért szeretném valamivel magamra hívni a figyelmét.
2013. máj. 6. 19:32
 3/9 anonim ***** válasza:

legyél néha egyedül a padon mert lehet hogy már rég beszélni akart veled csak mivel folyton a barátaiddal vagy nem mer oda menni

új frizura

vaagy valami béna mű esés és lehet hogy oda megy fölsegíteni bár engem inkább kiröhögnek az emberek de egy próbát meg ér

2013. máj. 6. 19:59
 4/9 A kérdező kommentje:
hát lehet, de sajna az nem fog menni, hogy egyedül üljek ott, vagy majd egyszer, ha mennek büfébe nem megyek velük, hanem majd ott megvárom őket. egyébként volt már olyan, pontosan 3-szor, hogy ő ping-pong-ozott, és mi ott ültünk a padon és odajött a labda és én kaptam el, és oda is dobtam neki, meg is köszönte, és pár másodparcig egymás szemébe néztünk, aztán ugyanez volt egy másik ping-pong asztálnál, akk a lépcső felé mentem, és akk is én vettem fel, akk odaadtam neki, akk is ugyanúgy a szemembe nézett, de akk hosszabb ideig, akk lemaradtam a barátnőimtől, aztán mégegyszer volt ilyen, akk álltunk a barátnőimmel nem messze egy ping-pong asztálnál. és akk is odajött a labda, szintén én vettem és odaadtam, akk összeis ért a kezünk egy pillanatra, nagyon jó érzés töltött el, de akk utána már épp hogy rám nézett, csak addig míg megköszönte, lehet, akk zavarta őt a barátnőim. kösz az ötletet, majd megpróbálom. ő is általában az állomásra megy a buszhoz (sajna nem egy busszal megyünk) de akk is a barátaival van. de elég sűrven néz felém, én általában mindig egyedül megyek. de sose jön odahozzám, pedig akk egyedül vagyok. szóval ha akart volna, akk már beszélt volna velem, de azért majd egyszer egyedül fogok ülni a padon, hátha bejön.
2013. máj. 6. 20:09
 5/9 anonim ***** válasza:
sok szerencsét és írj hogy ha van valami kíváncsian várom a fejleményeket
2013. máj. 6. 20:39
 6/9 anonim ***** válasza:
a fenti szövegedben 14x írtad le, hogy akk...
2013. máj. 6. 21:38
 7/9 A kérdező kommentje:
igen tudom, hogy sokszor szoktam írni. de nyugi a magyar fogalmazásokból mellőzöm, mindig ötös a fogalmazás is meg a helyesírás.
2013. máj. 6. 23:03
 8/9 anonim ***** válasza:
kacsincs :)
2013. máj. 11. 20:25
 9/9 A kérdező kommentje:
hát az baj, hogy azt nem tudok. de majd akkor mosolygok, azt mondják, hogy szép a mosolyom.
2013. máj. 11. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!