Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hogy hivjam fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy hivjam fel magamra a figyelmet?

Figyelt kérdés
Van egy fiú az osztályban, aki tetszik nekem, és egy kicsit dinka(pl rajzórán halkan énekel)de nagyon CUKI! barátnöm szerint az örült hülye csajokat kedveli(és ez vagyok én...) de nem hiszem, hogy én oan jól nézek ki, hogy belémessen. Egyik orán láttam, hogy engem nézett, és amikor a szemébe néztem, ő elkapta a tekintetét.Naszóval: hogy hivjam fel magamra a figyelmét?

2013. máj. 1. 20:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Sehogy.Menj oda hozzá,beszélgessetek,mond el neki,hogy tettszik neked,meg tök jó fejnek tartod stb... aztán majd kialakul.
2013. máj. 1. 20:59
 2/4 anonim ***** válasza:
úgy, hogy beszélgetsz vele. szerintem az értelmes fiúk nagy részét őrületbe kergeti, amikor egy lány elkezd ribanckodni meg jeleket küldözgetni. ha képes vagy értelmes beszélgetésre, és mersz odalépni 1 sráchoz, akkor szeritnem gyakorlatilag egész hátralévő életedben sikered lesz az értelemsebb férfiaknál is, nem csak jobbmintasemmi takhóknál.
2013. máj. 1. 21:20
 3/4 A kérdező kommentje:
12 vagyok csak az a baj higy az ora utan elmegy vhova igy eselyem sincs vele beszélgetni.....
2013. máj. 2. 12:25
 4/4 anonim ***** válasza:
ha osztálytársak vagytok, van jó pár közös órátok, ha meg enm tudsz vele beszélgetni ott, elkéred az elérhetőségét, úgyis biztos egész nap a neten lóg.
2013. máj. 2. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!