Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves lány és 24 éves fiú/férfi között lehet komolyabb kapcsolat?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek erről? Szerintem, ha a fiú gyerekesebb, agyilag még jóval fiatalabb, a lány viszont kicsit érettebb(nem, nem arra gondolok, hogy kiélt mai cicababa), sok közös témájuk is van, akkor elképzelhető...2013. máj. 6. 13:49
2/15 anonim válasza:
Persze természetesen. Én is voltam ilyen helyzetben (köztünk 6 év volt) és pont kb. ilyen volt. Nagyon hasonló ízlésünk volt és sok közös. Ha működik akkor miért ne?
3/15 anonim válasza:
Én 17 évesen jöttem össze a férjemmel, aki akkor 26 volt. De ő agyilag már érett volt. Működhet nálatok is.
4/15 anonim válasza:
Igen,lehet komolyabb kapcsolat:)
5/15 Takacs Laszlo 15 válasza:
Csak fel kell noni,de ez nem megy parancsszora.Egy gyerekes fiu,aki 24 eves az kb 17 eves szintnek felel meg ,ugyhogy egy szinten vagytok,hol a problema?
Segitsetek egymasnak felnoni.
6/15 anonim válasza:
Most oké, de az a srác, aki 24 évesen egy szinten van a 17 évessel, az 30 évesen is gyerek lesz lélekben.
7/15 A kérdező kommentje:
Attól félek, hogy azt érezné kihasználom. Van autója, dolgozik, saját lakása, és én nagyon nem szeretném hogy ő azt érezze, kihasználom. Volt egy barátom, aki elvitt vacsorázni, istenien éreztem magam, de mégis kellemetlenül, hogy ő fizetett. És a dolog ezen részével nem igazán tudok mit kezdeni.
2013. máj. 6. 13:54
8/15 Takacs Laszlo 15 válasza:
Az elobb irtam,hogy segitsenek egymasnak felnoni,es nem fog olyan sokaig tartani,hogy 30 evesen meg gyerekes legyen.
10/15 anonim válasza:
Nekem pontosan ilyen volt a felállás. Remekül működik, ha megfelelőek a felek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!