Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem értik meg a nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem értik meg a nők, hogy a férfiak alapvetően a szex miatt közelednek hozzájuk?

Figyelt kérdés
2013. máj. 6. 11:54
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

" hogy vonzódom hozzá külsőleg is"

Na ja ergo azért jól néz ki. De mi van azokkal akik senkinek nem felelnek meg? Marad a pénz... Az is jobb a semminél... Ha már ezt osztották.

2013. máj. 7. 10:35
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Azért azt meg kell hagyni, hogyha valakit szeretsz, azt szépnek látod. A lelkiismeretem szerint senkit nem tudnék átvágni, akinél nincs smeg a kezdeti szikra. A pénzhez nem vonzódom. Tudok magamnak is szerezni. Ha dolgozom érte.
2013. máj. 7. 10:38
 23/30 anonim ***** válasza:

"akinél nincs smeg a kezdeti szikra"

Na most képzeld el mi van azokkal akiknél egy csajnál sem lesz ilyen szikrabullshit. "Mert csak" Így jártak sajnos marad a pénz.

2013. máj. 7. 10:40
 24/30 anonim ***** válasza:
Jó, akkor legyen igazad. A pénz az úr. Kész. :D
2013. máj. 7. 10:42
 25/30 anonim ***** válasza:
#24 elég könnyen feladtad
2013. máj. 7. 10:43
 26/30 anonim ***** válasza:
Nem a pénz hanem a pénz vagy a kinézet esetleg a stílus, de az már nagyon utolsó szalmaszál, eddig 1 embert ismerek akit ez megmentett. Igaz kb. minden sz*rt elröhög, de 1-2 éjszakás csajoknál sokszor nyert már.
2013. máj. 7. 10:44
 27/30 anonim ***** válasza:
Igen feladtam, mert délutáni suliba kellene mennem, és még mindig itt dekkolok pizsamában. Este hazajövök, de most minek magyaráznám neki? Amiről beszélünk, köze nincs a kérdéshez, ráadásul egy ember aki a zöldről azt hiszi, hogy kék, sose fogod meggyőzni az ellenkezőjéről.
2013. máj. 7. 10:49
 28/30 anonim ***** válasza:

Xenophilius:

14-es vagyok, beletrafáltál, mert pont nem olyan nő vagyok, aki a pénzre hajt! Soha, ismétlem soha nem érdekelt az, hogy az akivel randizok, ismerkedek mennyi pénze van, milyen autója, milyen cipő van rajta, hol dolgozik és hogy mennyit keres. Valóban sok az olyan lány manapság, aki csak a pénzre hajt és ahogy írtad a pénzért "eltűri hogy a csávója szétqrja", van egy pár ilyen ember a környezetemben, de tényleg nem kellene általánosítani. Hidd el, vannak még normális, tisztességes lányok, de ilyen felfogással rohadtul nem fogsz találni egyet sem...

18L

2013. máj. 7. 16:00
 29/30 anonim ***** válasza:
Naná, hogy nem, mert nem néztem ki jól, most sem és később sem, hiába a sulyzózás. Eh... Börtön az emberi test.
2013. máj. 7. 16:02
 30/30 anonim ***** válasza:

Látom nem fogod fel... :-) Szerinted a nőknek egy szanaszét gyúrt, apuci kocsijával, vagy apuci által megszerzett kocsijával és pénzével menősködő pasira van szüksége? Azt nem értem, ha te elvileg egy normális lányt keresel, akkor miért a rossz lányok között keresed? A rendes lányoknak ezek a dolgok nem fontosak, inkább az, hogy törődj velük rendesen, tiszteld meg őket, szeresd őket és ne csald meg, legyél hűséges. Valóban a külső megfog de a belső tart meg igazán. Lehet, hogy jó pasi és kockás a hasa, de belül nulla. Az meg kinek kell?

Ha a kérdésből indulok ki, nektek, pasiknak! ;)

18L

2013. máj. 7. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!