Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem értik meg a nők, hogy a férfiak alapvetően a szex miatt közelednek hozzájuk?
10
Ámen, dicsérjük az Urat!
A többieknek meg a jön a Gyehena tüze!
Én maximum a Fényhozót és Jézust dícsérem Yahwe pedig elmehet a francba :-P
10-es voltam.
Kutyara nem izgulsz.
Igazad van, teny, ösztön emberek vagyunk, alapbol olyan csajok jönnek be, akiket szivesen meg is durrantanank. EZ van, ebben nem vagyunk kivetelek semmitöl sem.
Ami ezen kivül megvan az is fontos persze, de elsöre az ösztön gyöz.
Tudod, jó néhány ilyen pasit orrba b*sztam már, mint te és nem bántam meg! :-)
Nem tudom miért hiszitek azt, hogy a nőknek csak szexre van szükségük?! Persze fontos a szex egy jó kapcsolatban, de nem a legfontosabb dolog.
Mondjuk ahogy a mondás tartja, ahány ház annyi szokás. De általában az érett, normális férfiak nem csupán a szex miatt közelednek a nőkhöz.
Vannak nők, nők hát lányok, akik erre vevők, azokat gondolom meg is kapod, ha akarod, de tudod a nagy többség nem csupán szexet akar, hanem egy normális párkapcsolatot!!
18L
14
Inkább a zseton ami titeket érdekel. Minél több legyen, hogy
1.Ne kelljen melózni
2.Legyen "kettesszámú" autó amivel bohóckodhattok a belvárosban
3.Sok gagyi éxer meg ruha.
4.Egyéb kacatok, nyaralgatás a legdrágább helyeken, satubbi.
Ezért igen kicsi elvárás, hogy eltűrjétek, hogy a csávóitok szétqr titeket, nemkicsit-nagyon.
Igaz ez is csak a pénzeseknek jár.
Xenophilius na most álljon meg a menet!
Az más dolog,hogy te mindig a pénz- és vérszivó libák voltak a barátnőid,de azért az olyritka,rendes csajokat,akik manapság vannak,azokat nem kell sértegetni,főleg az előtted válaszoló lányt nem!Hogy nem sül le a pofádról a bőr?Általánositani nem kell,főleg nem szándékosan...-.-"
De igaza van Xenophiliusnak. Lásd csak a családi kapcsolatok topicot.
A nők bármit elviselnek a pénzért.
De ha
1.Nem vagy szép
2.Nem vagy gazdag.
Akkor ennyi volt? Ha már szép nem vagy akkor marad a pénz, mint "befogó eszköz". Ha valaki se nem szép, se nem gazdag az így járt? Az egyikre tuti szükséged lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!