Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » F/24 és belezúgott egy 16...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

F/24 és belezúgott egy 16 éves csajba. Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
2009. szept. 29. 00:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%

Elsőre megtanulnék magyarul.

Utána pedig már lenne elég tudásom dönteni.

2009. szept. 29. 01:01
 2/11 anonim ***** válasza:
64%

Az elsőnek igaza van. 24 évesen azért már illene "ly"-al írni a "helyemben" szót. És csaj. Miért nem lány? Na mindegy, utóbbi mellékes. Kérdésedre válaszolva: a lány hogy érez? Hol ismerted meg? Mióta ismered? Mennyit beszéltél vele? Mennyire értelmes korához képest? Mit jelent nálad a belezúgás? Sok-sok kérdés, kérlek adj választ, hogy én is azt tehessem. Így látatlanban annyit tudok mondani, hogy hagy a fenébe. Ha többet tudnék, akkor könnyebben tudnék válaszolni :)

22/F

2009. szept. 29. 01:59
 3/11 anonim ***** válasza:
38%
hagy=hagyd*
2009. szept. 29. 02:00
 4/11 A kérdező kommentje:

A buszmegbe ismertem meg, ugyanazzal a busszal megy haza, amivel én. Csak ő két megállóval odébb száll le.

Már két éve ismerem, és nagyon sokat szoktunk beszélgetni. Ezt még nem hoztam szóba, így nem tudom, hogy ő mit érez. Nem merem megkérdezni, félek mit szólna. Korához képest elég érett, én meg kicsit gyerekes vagyok.

2009. szept. 29. 02:04
 5/11 anonim ***** válasza:
92%

Szia

Szerintem nincs evvel semmi gond én 26 évesen lettem szerelmes egy 17 éves lányba,és 2 évet együtt is voltunk.

Sőt hozzám is költözött és jól megvoltunk.

2009. szept. 29. 05:59
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem értem ezeket a nyelvtanárokat, állandóan helyesírással foglalkoznak. Tedd ugyanazt mintha 19 éves lenne, próbálj meg ismerkedni vele stb. Fiatal hozzád, de hátha működni fog a dolog! Sok sikert!
2009. szept. 29. 07:26
 7/11 anonim ***** válasza:
24 évesen azér legyen már benned elég tökösség meg tartás hogy egy 16 éves kis csitrit elhívj valahova, és ha elutasít akkor továbblépj.
2009. szept. 29. 09:15
 8/11 anonim ***** válasza:

Második vagyok. Nem tudom miért kellett lepontozni, szerintem nem csak kritizáltam, és azt is normális hangnemben tettem.

Lényeg a lényeg. Emiatt kérdeztem, amiket, mert így már azt mondom, hogy szerintem, ha kicsit is úgy érzed, hogy ő is érez valamit, akkor mondd el neki. De próbáld kipuhatolni, hogy van e komoly barátja, s mit gondol a komoly kapcsolatokról.

22/F

2009. szept. 29. 11:57
 9/11 anonim ***** válasza:

tökmindegy, de hagyjad békén azt a csajt. senkit nemérdekel h ő érett, temeg gyerekes vagy. keress egy korodban hozzádillő "gyerekes" csajt akkor, de ne kezdj már 16 évessel 24 éves létedre.

ez kicsit megalázó is rádnézve, hogy egy 16 éves csaj jön be..:S

2009. szept. 29. 12:33
 10/11 A kérdező kommentje:
Ma megbeszéltük négyszemközt az egészet, és azt mondta, hogy értem mindent megtenne, ha le akarok feküdni vele, ő természetes hogy benne van. Annyira kedves... álmaim pasija.
2009. szept. 29. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!