Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azt vettem észre, hogy a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt vettem észre, hogy a mai dekoratív, szép fiatal lányokat, szinte mind meg lehet venni pénnzel. Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
A minap buktam el egy fogadást. Volt egy 19 éves lány ismerősöm, aki egy igen szép lány volt, elég sok rajongóval. van egy módos ember a városban, BMW-vel jár, sok pénze van. Ezt a lányt én mutattam be neki egy kávézóba, mert ismertem az embert. Meg is adtam neki a lány számát, mert régóta barátom az illető. Fogadtam hogy nem fogja "megcsinálni" az ember a lányt, mert azthittem van benne gerinc. Vett neki néhány márkás ruhát, adott neki viszonylag több kézpénzt....Kósza hírek alapján 150.000, meg amiről nem tudok. Na most az illető vallomása alapján megvolt a lány. A lány mindent tagad. Végső csalódottságomba vagyok.
2013. máj. 5. 18:57
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Ja, és nem 1, nem 2 lányt fektetett meg már így.
2013. máj. 5. 19:09
 12/21 anonim ***** válasza:
Ja nem, lesz ott több is :) Mondani könnyű. Tudja bizonyítani?
2013. máj. 5. 19:10
 13/21 anonim ***** válasza:
Az uj ruhákat láttad a lánynál?
2013. máj. 5. 19:10
 14/21 anonim ***** válasza:
nos én egyáltalán nem a pénzre utazom legutóbbi pasim sem volt gazdag nemis vártam el h vegyen nekem vmit.. de őszinte leszek ha nekem ennyiért bevásárolnának énis benne lennék a dologba:) vagy ha egy pasi felajánlaná h eltart bennelennék. de ha szerelmes lennék akkor azt választanám akibe szerelmes vagyok nem a pénzest.
2013. máj. 5. 19:11
 15/21 anonim ***** válasza:
kérdezd meg a lány egyik barátnőjét...
2013. máj. 5. 19:11
 16/21 anonim ***** válasza:

Ha láttad a saját szemeddel az uj cuccokat a lánynál, akkor ejtsd a lányt, mert hazudik.

Egy erős egyéniségű lány nem fogad el friss ismeretség alapján cuccokat.

2013. máj. 5. 19:15
 17/21 A kérdező kommentje:
Láttam igen. Tényleg megvette neki.
2013. máj. 5. 19:23
 18/21 anonim ***** válasza:

Igazából kétértelmű lehet:

1. A csaj igazat mond, a pali csak az egzisztenciáját akarja védeni, a miazhogyagazdagpalinemtudtameghúzni elven.

2. A pali igazat mondott és tényleg gerincre vágta a csajt a kérdésdben említett elv miatt. A csaj meg simán tagadja mert ki ismernébe, hogy egy k*rva.

Megmondom őszintén én a másodikra szavazok, a mai nők töbsége rögtön ugrik az ágyadba ha veszel neki pár cuccot.

2013. máj. 5. 20:55
 19/21 anonim ***** válasza:
*többsége
2013. máj. 5. 20:55
 20/21 hyatt ***** válasza:

Szerintem kamu a kérdés sztorija, de az elmélet nem újkeletű és érdekes témát feszeget. Mindenkinek megvan vajon az ára?

Szerintem igen. Bár utálom azokat akik a pénzükért mindent megkapnak de biztos van olyan összeg amiért bárki megvehető.

2013. máj. 5. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!