Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hová aggyam az első csókot?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hová aggyam az első csókot? És hogyan?

Figyelt kérdés
2009. szept. 28. 18:53
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

10:03-as ez egy korrekt megfogalmazás volt.Köszönöm majd odafigyelek rá csak nem vagyok olyan jó helyesírásból:)

Am.meg örülök,hogy normális válaszokat is kaptam nem pedig bunkókat,akik örömüket lelik abban,hogy itt névnélkül káromkodhatnak meg minden.

2009. szept. 29. 17:31
 22/23 anonim ***** válasza:
a seggére egy jó cuppanósat XDDDD na ezen behalok :D:DD amúgy tényleg írhatnál értelmesebben:D Vagy írsz helyesen vagy inkább ne is írj.. :D
2010. máj. 7. 00:04
 23/23 anonim ***** válasza:

Ja, szerintem is azért jöttek a "búnkó" válaszok, mert olyat nem szoktak kérdezni, hogy hová kell adni a csókot. Ez egyértelmű. És tényleg figyelhetnél jobban a helyesírásra, már nem azért mondom...

pl.: aggyam=adjam, micsináljak=mit csináljak, b*z meg=b*szd meg (bocs, amiért ezt ís leírtam :'D), nemtuttok=nem tudtok, nemtud=nem tud, élő lény=élőlény, fürdessz=fürdesz, névnélkül=név nélkül.

Neked (főleg)az a bajod, hogy néhány helyről kifelejted a vesszőt, és sok szót fonetikusan/egybe írsz le. Azt viszont nem tagadom, hogy 1-2 kommentelő is tanulhatna egy kis helyesírást, mert láttam itt jópár hibát...

Nos, a csókkal kapcsolatban nem tudok tanácsot adni, mivel még én sem csókolóztam. Annyit viszont tudok javasolni, hogy először ne nyelves legyen, mert azt valamilyen szinten "tudni" is kell, simát meg mindenki tud.

2010. jún. 28. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!