Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin el tudom "rontani" a csókot? :D
most fogunk előszört randizni. Még nem csókolóztam, de a fiú már sztem tapasztaltabb. El tudom szúrni a dolgot, ha csókra kerül a sor?
17/l

hát úgy elszúrni nem tudod h emiatt haragudjon rád a srác...
de pl. zavarhatja 1-2 dolog (túl sok nyál, vagy rossz technika). de sztem el fogja nézni :)

balesetek előfordulnak. leeshetsz közbe a lépcsőn (bár ez az én specialitásom:D), vagy leöntheted vmi piával a srácot, ilyesmi, de nem elsz ott baj, egyébkétn is vicces az olyan:D
arra figyelj hogy ne dugd nagyon mélyre a nyelved, de ne is csak tátogj mint a halacska. egyébként rá fogsz érezni nem oylan komplikált dolog az

szia!
ne izgulj, nem nagyon dolog, hiszen nézz körül annyi ember csinálja, szóval ebből kiindulva nem lehet annyira nehéz nem?
ha csókolózásra kerül a sor, finoman simogasd a nyelvét a nyelveddel, körözz de ne kergetőzz a nyelveddel a szájába, gyengéden. csókolgasd az ajkait.
lényeg hogy ne izgulj, elrontani nem lehet hacsak nem harapod le a nyelvét ! :)
ja és levegőt vegyél! :)
21L

előző vagyok :
ja és friss lehellet! :)
köszönöm szépen a válaszotokat!
ezzel a fiúval már pár hete kerülgetjük egymást, így én ezt a csókot nem tartom kapkodásnak. Annyira aranyos és kedves is. nem hiszem hogy problémát fog neki okozni a tapasztalatlanságom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!