Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hová aggyam az első csókot?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hová aggyam az első csókot? És hogyan?

Figyelt kérdés
2009. szept. 28. 18:53
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
39%
A segglyu.kára b@zd ilyen hüly.e hogy lehetsz? A szájára azt meg hogy-hogy.Leírom:lassan és egyben gyorsan , romantikusan és ne romantikusan.
2009. szept. 28. 20:00
 12/23 A kérdező kommentje:
Na jól van b@z meg.Valami értelmeset nemtuttok írni.1norma komment volt amit nagyon köszönök.Aki meg nemtud értelmeset írni az tartsa meg amgának!!!
2009. szept. 28. 20:08
 13/23 anonim ***** válasza:
83%
Ki az az amga ?????? XDXD
2009. szept. 28. 20:12
 14/23 A kérdező kommentje:
Mert tudok gyorsan gépelni és becsúszik 1,2 hiba attól még nem kell cikizni.Am. meg aki ilyenen akad fenn annak annyi agya sincs mint 1 szivacsnak(és igen a szivacs élő lény,de nem az a fajta amivel te fürdessz)
2009. szept. 28. 20:20
 15/23 anonim ***** válasza:
61%

A 20:00-s avgyok:D nyugi ne törödj az ilyenekkel. Nem ismered öket ö se téged akkor meg?:)

Sztem jó kérdés volt mert sok ember nem tudja h hova? hogyan? adja az első csókot.

Am. neked is az első csók. Vagy az említett hölgynél az első?

höh remélem érted mit kérdek xD:D

2009. szept. 28. 20:31
 16/23 A kérdező kommentje:
Igen mind2nél:)
2009. szept. 28. 20:32
 17/23 anonim ***** válasza:
51%
Hmm hát így meg jogos a kérdés. Sok sikert! Szia
2009. szept. 28. 20:44
 18/23 anonim ***** válasza:
57%
harapj rá a punettire.
2009. szept. 29. 00:15
 19/23 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok oda a helyesíráshoz annyira de azért egy alap szinten mégis csak illik, hogy tudj írni.

"fürdessz" az helytelen...egy "sz" el írják..."fürdesz" a helyes.

"Élő lény" szintén helytelen... azt egybeírják: élőlény

És az aggyam is gáz. (mindez szerintem nem az elgépelés miatt volt).

Most nem akarok ilyen lenni és nem is vagyok de néhány ilyen szavaktól nekem is eláll az eszem, ha egy magyar emebr ír ilyet pedig én nemis tisztelem se a verseket se az irodalmat.

Akkor mit mondjon egy irodalomkedvelő?

Amugy azok akik hülye kérdésnek találták ezt, azért van, mert rosszul is fogalmaztad.

Szerintem a csókot egyértelmű hova kell adni.

Pl. ha azt irtad volna "hogyan adjam az első csókot, hogy minnel szebben meg jobban sikerülön?" vagy valami ehhez hasonlót, akkor biztos nem jött volna ez a sok lekezelő válasz.

Jó személyiség számít de azért ez is hozzátartozik az általános kultúrához..szerintem ay nem nagy dolog, hogy alap szavakat helyesen tudjunk írni.

És, hogy ne legyen ez teljesen OFF azt monodm én is, amit az előző mondott és kiegészitésként azt mondom, hogy légy laza és természetes.

2009. szept. 29. 10:03
 20/23 anonim ***** válasza:
A puncijára. Kiadósan és hosszan szopogatva.
2009. szept. 29. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!