Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Beszélgettünk. Mi a következő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszélgettünk. Mi a következő lépés?

Figyelt kérdés
Tetszik egy srác. Már régóta ismerem, de eddig jártam egy közös ismerősünkkel. Most szakítottunk, szabad vagyok. Elintéztem, h legyen alkalma lépni, és rögtön le is csapott rám, kezdeményezett, beszélgettünk, flörtölgettünk, stb. Egyértelmű, h bejövök neki, és ő is levágta sztem h tetszik nekem. A beszélgetés óta már eltelt pár nap, de nem történik semmi. Arra számítottam, hogy írni fog facebookon, mert régebben ott beszéltünk párszor, de nem írt. Személyesen pedig nem fogunk csak úgy összefutni véletlenül. Vajon írni fog? Hisz csak így tud a következő szintre lépni...gondolom ő is gondolja h nem fogunk találkozni,ha nem hív el,erre pedig csak facebookon van lehetősége.
2013. máj. 3. 21:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Házasság.
2013. máj. 3. 21:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Szeretnek a férfiak kalandozni. És mivel nem ajánlott házasságot, nem tudom miért vetted biztosra hogy ha leszállsz egy F-ról egyből átenged a sajátjára. Ja és amúgy HA csak ezért szakítottál vele nagyon nagy K vagy.
2013. máj. 3. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!