Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez már elég jel? Lenne esélyem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már elég jel? Lenne esélyem?

Figyelt kérdés

Sziasztok,van egy lány az osztályban,ovis korunk óta ismerjük egymást,hozzátartozik,hogy nem voltunk nagy barátok úgymond soha,csak néha beszéltünk pár szót.Az utóbbi időben (4-5 hónap) azonban valahogy közelebb kerültünk egymáshoz.Minden nap beszélünk (tényleg),és nagyon jól kijövünk,megbízunk egymásban.Az utóbbi napokban már zavarban van a társaságomban(ami sugall valamit..).

Osztálytársam ugyan,de ez az 1 hónap már nem említésre méltó (ballagunk).

Valahogy le akarok ülni vele beszélni.Csak ötletem nem nagyon van. (pedig állítólag értek mások nyelvezetén,és tudok kreatív lenni,de ez most kifog velem..)

Volt már barátnőm,csak ő (hogy finoman fogalmazzak) nem volt teljesen normális agyilag,az már biztos,hogy csak normális lánnyal alakítok ki kapcsolatot a jövőben,ő az.

Ötletek? 15/F

2013. máj. 3. 16:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért kellene leülni vele beszélni? Nem feltétlenül kell komolyra fogni a témát. Lehet udvarolni, célozgatni, véletlenül hozzá érni. Miért, ha majd nem jártok egy iskolába nem tudtok találkozni?
2013. máj. 3. 16:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Felébredtek a nemi ösztönök. Hajrá.
2013. máj. 3. 16:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem azért írta,a ballagást hogy már nem találkoznak többet, hanem azért mert általában az a szabály, hogy oszttársal soha, mert ha összevesztek akkor megkeserítitek egymás pár évét , és ez a barátokkal szemben sem túl jó. Hanem, hogy pont jó mert ballagnak, így ha valami gáz lenne akkor nem kell 1 helyen ücsörögni egész nap.. Egyébként meg, nyáron is keresd, menjetek ide oda és úgyis összemelegedtek ha amúgy vonzódtok egymáshoz. Persze hogy lenne esélyed, a csaj szerintem belemenne a kapcsolatba (pl h zavarba jön, meg minden nap beszéltek stb), csak ne legyél túl rámenős a szexszel, mert valszeg szűz a csaj, de ezt is megkérdezheted tőle ha arrafelé terelődik a beszélgetés..

A tanácsom: Csak keresd, érdeklődj felőle, érezze h fontos neked, a többi majd úgyis kialakul!

23F

2013. máj. 3. 16:31
 4/5 A kérdező kommentje:

#3 igen,én is így értettem. :) A szex még kérdés szintjén sem vetődik fel egyelőre.

Elsődleges cél momentán,hogy összejöjjön a dolog (:

Nem vagyok híve a fiú-lány barátságnak,ezt ő is tudja már szerintem.Ha mégis hinnék benne,ez már akkoris rég több lenne.. ;) (azért az érezhető,ha forrong a levegő körülöttünk,amikor beszélünk. :D)

2013. máj. 3. 16:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Akkor nem értem a kérdésed :)

Persze te ötletet kértél, viszont másképp kellett volna a kérdést feltenni :)

2013. máj. 3. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!