Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan hívjam el randira?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívjam el randira?

Figyelt kérdés
Egy lány nagyon tetszik,de nem tudom hogyan hívhatnám el randira.Egy osztállyal felette járok,de nincs olyan alkalom,amikor el tudnám hívni randizni.Mindig ott van a barátaival stb...
2009. szept. 28. 14:41
 1/10 anonim ***** válasza:
ismered?vagy csak látásból?hanyasikos vagy?
2009. szept. 28. 14:47
 2/10 A kérdező kommentje:
beszéltem már vele egy keveset és szemeztünk is...ő 10. én 11.
2009. szept. 28. 15:04
 3/10 A kérdező kommentje:
mármint osztály:)
2009. szept. 28. 15:04
 4/10 anonim ***** válasza:
én módszerem az hogy megkérdem merre mész haza?nos ha busszal akkor másnap pont arra lesz programom nekem bevált ;)
2009. szept. 29. 21:51
 5/10 A kérdező kommentje:
az eddig meg lenne:) és aztán?
2009. szept. 30. 05:43
 6/10 anonim ***** válasza:

Myvipen, v iwiwen nincs fent?Mert akk ott fenn van az msn címe is...És ha felveszed msnre és dumáltok akk biztos ő is oda fog menni hozzád szünetekbe dumcsizni v ilyesmi:D

És akk majd elhívhatod:D

V msnen:P

16/L

2009. okt. 1. 12:50
 7/10 A kérdező kommentje:
az nem gáz,ha msnen beszélek vele először?
2009. okt. 1. 15:58
 8/10 anonim válasza:
egyáltalán nem gáz én is úgy beszéltem elöszőr a csajjal akire hajtottam:D,, vedd fel msn-re,, mutatkoz be,, majd másnap menj oda hozzá és mond hogy te vagy akivel ő elöző nap beszélt... hozz fel egy témát amiről beszéltetek és hajrá;):P 17/f
2009. okt. 1. 19:58
 9/10 anonim válasza:
A nők szeretik a domináns hímeket, kérd el édesapádtól az összes szőrzetét, ragaszd magadra, mélyítsd el a hangod, menny oda hozzá , és ordibálj rá hogy takarodj főzni. Ezu nálam mindig bevált XDXD.- (am ki nem próbáld, tényleg vedd fel msnre..és ismerd meg..
2009. okt. 2. 11:29
 10/10 A kérdező kommentje:
az utóbbi hozzászólónak üzenem h kipróbálom:D
2009. okt. 2. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!