Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mit akarhat? Többi lenn

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit akarhat? Többi lenn

Figyelt kérdés

Van egy csaj osztálytársam akivel nyáron lettem jóban. Azóta beszélgettünk és megbeszéltük hogy csak barátok leszünk. De nagyon szerelmes lettem belé ő ezt tudja is.

Elhívott jégkorong meccsre, meg bulizni és hajnali 1-kor is szoktunk beszélgetni, és amikor ránézek mosolyog és sokszor szemezünk teljesen össze vagyok zavarodva. Mit akarhat?

2009. szept. 28. 14:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
sztem cuppanj rá és meglátod (szószerint)
2009. szept. 30. 10:37
 12/15 anonim ***** válasza:
arra va'r hogy te kezdemenyezz....ugyhogy mindnet bele
2009. szept. 30. 17:19
 13/15 A kérdező kommentje:
Ma megkérdeztem hogy lehetne-e komolyabb a kapcsolatunk mert sokkal többet érzek iránta. Azt mondta ,hogy nemtudja mert ő nem tud rám pasiként nézni, de bármi megeshet.Most össze lehet zavarodva, nem tudja mit érez vagy mi?
2009. szept. 30. 17:51
 14/15 anonim válasza:
szerintem nem mer lépni,vagy mivel te vagy a férfi,akkor neked "kell" lépni..sztem egyértelműen tetszel neki=Dhajrá!
2009. okt. 1. 18:09
 15/15 A kérdező kommentje:
De mit lépjek? megcsókoljam ? és mi van ha nem akar csókolózni velem akkor mind2en szarul fogjuk érezni magunkat.
2009. okt. 1. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!