Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért szeretik a srácok ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretik a srácok ha a lányok kezdeményeznek?

Figyelt kérdés
2013. máj. 2. 20:44
1 2 3
 21/30 Johnny B. Goode ***** válasza:

Most már nem értem a mai fiatalságot (pedig talán nem vagyok olyan öreg...)!

Az kell, hogy tartsuk a "hagyományt" és a fiú kezdeményezzen, mert nehogy már Nektek, nőknek kelljen, hisz a fiú a "hódító" (meg különben is az a férfi)!

Aztán ha meg megy a ribanckodás és közli némely fiú, hogy azért annak ellenére, hogy a "hódítónak" dicsőség, ha minél több "várat" bevesz, azért fordított esetben a várnak a sok hódítás nem dicsőség (hová lett női tartás, meg hasonlók), fel vagytok háborodva, hogy milyen maradi, mert itt EGYENLŐSÉG van, kérem szépen!

Ha viszont erre közöljük, hogy egyenlőség esetén tessék, lehet kezdeményezni is, mert a régi klisék megdőltek, akkor meg megy a nyafogás, hogy ez nem a nő dolga, hanem a férfié?

Akkor most mi is van? Ha Nektek jó, mert lehet kefélni össze-vissza mindenféle negatív jelző nélkül, akkor egyenlőség, ha meg feladat-megosztás lenne, akkor mindenki maradjon a szerepénél?

Ez kezd nagyon hasonlítani némely kisebbség kérdésére, mikor némely esetben egyenlőségnek kell lenni, ne legyen negatív diszkrimináció, de ha a markát kell tartani, akkor ő nem olyan, mint a többi, vagy mert felsőoktatási többletpont kell, akkor azonnal nem kell az egyenlőség...

(akinek nem inge, ne vegye magára)

2013. máj. 4. 11:15
 22/30 hyatt ***** válasza:

Nem tudom miért gondoljátok, hogy a hódítás egyenlő a térden csúszással és a megalázkodással. Nagyon, nagyon messze van tőle. Azzal egyet értek, hogy a passzivitás nem egészséges egyik fél részéről sem. De igenis jó érzés ha a fiú megismer, felfedez és fel tudja ébreszteni bennem a lángot iránta. Eléri azt, hogy ne legyek passzív. Magyarul nem csak meg akar dugni és nem ez az egyetlen amit tud velem kezdeni (plusz én vele).

Sok csaj feladja magát egy idő után és magára erőltet inkább olyan dolgokat amiket a barátja szeret csak hogy ne érezze azt amit fent írtam. Értékelünk mi sokmindent és lusták is tudunk lenni - hajlamosak vagyunk mi is beleragadni akár egy rossz kapcsolatba csak ne kelljen átrendezni ami megszokott. Mi is tudunk parázni az első talin, vagy hogy tetszünk e a másiknak, álarcokat húzni stb. A fiú attól férfi hogy sok dologban átveszi a kezdeményező szerepet. Ha ez nem tetszik várj rá, hogy valami karakán csaj pont a közeledben unja meg a szingliséget. Női szerepet akarsz a párkeresésbe? Akkor viselkedj úgy mint azok az arcok akiket nem szeretsz azért ahogy viselkednek. Légy hivalkodó, nagyszájú, foglalkozz sokat a külsőddel...stb. Nekem ez nem pálya de azok a lányok akik kezdeményeznek ezeket fogják észrevenni. Igen azok a lányok akiket szintén nem kedveltek mert nem úgy viselkednek ahogy ti elvárnátok.

Boldogság: Ti rájöttetek a nagy "formulára" úgy érzitek. Kitaláljátok, hogy valamilyen ilyen-olyan indok miatt vagytok visszautasítva - ami természetesen soha nem a ti hibátok, amin változtatni lehetne, hanem mindig másé.

Azután ennek a marhaságnak éltek és persze nem jön már többé össze semmi. Az alap probléma ott marad változatlanul, mellette még lesz pár új, rosszabb esetben még társul mellé a nőgyűlölet is amit aztán tényleg igazi sármőrré varázsolja az illetőt. Egyik hülye végletből a másikba tántorogtok.

Döntsd el hogy kislány vagy vagy kisfiú fiú és élj abban a világban.

2013. máj. 4. 16:56
 23/30 anonim ***** válasza:

"Ez kezd nagyon hasonlítani némely kisebbség kérdésére, mikor némely esetben egyenlőségnek kell lenni, ne legyen negatív diszkrimináció, de ha a markát kell tartani, akkor ő nem olyan, mint a többi, vagy mert felsőoktatási többletpont kell, akkor azonnal nem kell az egyenlőség... "

igen, eléggé hasonló, hívhatjuk kettősmércének, vagy lustaságnak, vagy mondhatjuk, hogy vannak egyenjogú és mégegyenjogúbb emberek. :)

"De igenis jó érzés ha a fiú megismer, felfedez és fel tudja ébreszteni bennem a lángot iránta. Eléri azt, hogy ne legyek passzív. Magyarul nem csak meg akar dugni és nem ez az egyetlen amit tud velem kezdeni (plusz én vele). "

csak azt sosem fogjátok felfogni, hogy egy passzív nőben semmi érdekes nincs, amiért ne csak megdugni akarja bárki is. :) mit lehet felfedezni a kietlen sík sivatagban?

"Igen azok a lányok akiket szintén nem kedveltek mert nem úgy viselkednek ahogy ti elvárnátok. "

most megint valami férfiasság szellemével vívott szélmalomharc ez. azt se tudjuk ezt kinek írod, mire, miért, csak úgy ereszted a levegőbe. persze mindkét nem ember, de különbözőek is.

"Boldogság: Ti rájöttetek a nagy "formulára" úgy érzitek. Kitaláljátok, hogy valamilyen ilyen-olyan indok miatt vagytok visszautasítva - ami természetesen soha nem a ti hibátok, amin változtatni lehetne, hanem mindig másé. "

szerintem az a gyerek aki benyögte hogy ronda, már rég nem olvassa a válaszaid.

2013. máj. 4. 20:44
 24/30 anonim ***** válasza:
...ha volt itt egyáltalán ilyen. mondom, szélmalomharc.
2013. máj. 4. 20:45
 25/30 anonim ***** válasza:

Úgy látom hyatt beindult.

A nagy okosságod előtt meghajlok, de hogy eket kár volt leírnod az fix:S Azon a véleményen vagyok, hogy engem nem érdekel ki kezdeményez hanem van értelme vagy sem, megéri vagy sem. Ha te ennyire értelmes vagy akkor elmondom hogy is működik. Amikor kezdeményeztem akkor a csaj bizony hagyta, hogy felfedezzem és háttérben másokkal is. Legutóbbi interneten szakított és se kép se hang. Szóval ilyen amikor egy férfi kezdeményez, de amikor csaj jött hozzám az elutasítás után is vigyorgot rám mint a tejbe tök. Na meg a szakiban is volt egy olyan csaj aki nem értette meg, hogy NEM és az is jött a nyakamra és próbálkozot valami idétlen viccel. A többivel meg nem volt alkalmam viszont találkozni. Szóval nekem inkább rosszabb emlékeim vannak arról, ha én kezdeményezek, de lesz*rom. Vagyok olyan, hogy kezdeményezek továbbra is, de ilyen primitív felfogással mint te hyatt az már fárasztó. Úgy hogy menj el ma este valamelyik diszkóba és szedj fel egy pasit, mert már lefárasztasz. Ha kell f@sz akkor menjél el, ha meg nem akkor nézd a barátok közt, ha egyáltalán megy még.

2013. máj. 4. 21:10
 26/30 anonim ***** válasza:
ezeket*
2013. máj. 4. 21:10
 27/30 anonim ***** válasza:

szerintem is az a baja.

itt is lehet látni állandóan ilye kérdéseket hogy "nincs pasim mert enm jön oda senki de tetszik egy srác mit csináljak?" várj még 300 évet édes...

a legtöbb lány tényleg ilyen egyszerű.

2013. máj. 5. 09:01
 28/30 hyatt ***** válasza:
:) jól van. Én viszont elvagyok, ti meg a nagy okosságotokkal többnyire csak pityeregtek a gonosz lányok miatt. De biztos ti csináljátok jól...
2013. máj. 5. 10:29
 29/30 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem pityergek ezen. Állítólag mindenki magából indul ki. Szóval sajnálom, hogy nem jön össze egy pasi. Fel a fejjel.
2013. máj. 5. 11:30
 30/30 anonim ***** válasza:

" hyatt válasza:

:) jól van. Én viszont elvagyok, ti meg a nagy okosságotokkal többnyire csak pityeregtek a gonosz lányok miatt. "

kislány, te itt nagyon el vagy tévedve :D ezekkel inkább az oviban próbálkozz, ők még talán megeszik.

2013. máj. 5. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!