Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért szeretik a srácok ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretik a srácok ha a lányok kezdeményeznek?

Figyelt kérdés
2013. máj. 2. 20:44
1 2 3
 11/30 hyatt ***** válasza:
lusták és gyávák. Ha a lány kezdeményez ki van zárva az azonnali kudarc - ezt szereti a kockázatkerülő kis egojuk
2013. máj. 3. 02:16
 12/30 anonim ***** válasza:
Én nem egy lányt utasítottam vissza, de most vágtam volna őket pofán vagy mondjam, hogy hülye qrva? Ekkora parasztságot, hogy lusták vagyunk meg gyávák... Ti jösztök magatoktól kezdeményezni és lehordtok?? Akkor ne kezdeményezetek! Ennyire egyszerű-.-"
2013. máj. 3. 14:08
 13/30 anonim ***** válasza:

mert minden srác egyforma és mindent ugyanabból az okból csinál.

"Megy itt gyk-n a szöveg mindig arról, hogy mi várjuk csajok, hogy kezdeményezzenek nálunk, és mi sosem tesszük ezt viszont."

és így is van többségében.

ez után nem akart valami cáfolat lenni? :D

"Én lány létemre, szoktam kezdeményezni, de mégis van, hogy elutasítanak...pedig nem mondanak rondának."

hát igen, pedig aki kezdeményez lány létére az csak sikeres lehet, mert tudjuk, hogy a pasik csak a külsőre mennek. jéé vagy mégsem? :D mi ezen a meghökkentő? azt hitted a fiúknak 2-3 próbálkozás után összejön minden?

"Mert ez nekik így kényelmes.

De egy igazi férfi szeret küzdeni a nőért."

szerintem meg az igazi férfi nem egy ősember szintjén él :)

"lusták és gyávák."

amikor emg a nők várják a sültgalambot, akkor az büszkeség.

" Én nem egy lányt utasítottam vissza, de most vágtam volna őket pofán vagy mondjam, hogy hülye qrva? Ekkora parasztságot, hogy lusták vagyunk meg gyávák... Ti jösztök magatoktól kezdeményezni és lehordtok?? Akkor ne kezdeményezetek! Ennyire egyszerű-.-""

na igen ennyit az általánosításokról.

2013. máj. 3. 16:58
 14/30 hyatt ***** válasza:

Nem büszkeség. Ez így oké. A fiú hódít elvileg és nem a lány, nem? Olvastam már srácot aki azon nyafizott, hogy nem hajtanak rá a csajok mert nem elég szép... ezt minek nevezed???

A másik meg, hogy azon is megy a rinya, hogy hol vannak a szerény csajok... 'ásít'. A legtöbbeteknek az kell, hogy egy lány - aki amúgy nagyon csendes és szerény - megkeressen titeket, elcsábítson, rátokmásszon majd otthon imádjon.

Amúgy meg mind ribancok vagyunk mi? :D Vajon miért nem vagytok marha boldogok

2013. máj. 3. 19:53
 15/30 anonim ***** válasza:
He? Neked meg mi bajod? Nincs pasid? Az hogy egy srác panaszkodik, mert nem kell a lányoknak sem attól még lehet, hogy sok lánynál kezdeményezet, sőt. Na meg r!bancok köztudot elég sok van. Már megbocsáss, de ti nők többet r!bancoztok mint mi férfiak. Vannak rendes lányok csak arról nem lehet panaszkodni:) Nem tudom mi bajod van, de nagyon rosszul látod és lenéző vagy. Kérlek az ágyad vesd meg és ne minket. Köszönöm.
2013. máj. 3. 20:09
 16/30 anonim ***** válasza:

Aki azt gondolja, hogy a nőért küzdeni az az "ősember" szintjén azt jelenti, hogy odamegyek, megverekszem egy-két hímmel, leütöm, és a hajánál fogva a barlangomba cincálom, azt őszintén sajnálom.

Én viszont soha nem kezdeményeztem fiúnál, és mégis sikeres voltam a párkeresésben. Volt olyan srác is, aki a város összes kollégiumát felhívta, hogy melyikben is lakom.

Ez azért már imponál. Ne ám, még én álljak oda a srác elé, hogy jöjjön el velem randira. Ez nem a nő dolga, hanem a férfié. Aki erre nem képes, az nem is igazi férfi.

2013. máj. 3. 23:25
 17/30 hyatt ***** válasza:

Köszönöm utolsó :) valami ilyesmi az ami a férfit férfivá teszi és nem az, hogy ribancozik meg lenézi a lányokat, mert az olyan cool, mi?

Ha szép csaj kell túl kell esni az irreális igényeken és felvállalni azt amit akarsz. A legtöbben csak dugni akartok végre.

:D amúgy amire konkrétan utaltam, az egy hosszú felvezetett monológ volt egy sráctól, aki oldalakon keresztül fejtette ki, hogy őt zavarja az, hogy ha bemegy valahová nem másznak rá a lányok és ez biztosan azért van mert ő nem elég szép és neki ezért aztán nem is jut senki (pedig ő úgy dugna mindenkit - amit persze nem mondott csak nyilvánvaló volt :P)... erről neked mint fiúnak mi a véleményed? Ez így helyes?

2013. máj. 4. 02:18
 18/30 anonim ***** válasza:
Én nem kérem, hogy jöjjenek hozzám a csajok, de nem ezen múlik a férfiasság. De oké, ha legközelebb odalép hozzám egy csaj jól pofán verem és lek*rvázom, mert megrontotta a féfiasságom..... LoL. A férfiasság máshol kezdődik! Ha hiszed, ha nem a legtökösebb férfi is igent tudd mondani csajnak, ha a csaj kezdeményez, sőt bolond lenne nemet mondani. Komolyan gyáva valaki, mert a csaj kezdeményez? Az férfias, ha felrúgom a csajt a műholdra, mert volt bátorsága kezdeményezni? Mivel jobb konok önfejűnek lenni, hogy elutasítom csak azért, hogy megmutassam férfi vagyok? Szóval szerintetek a konokság férfias:) Szerintem meg pont gyerekes.
2013. máj. 4. 08:15
 19/30 anonim ***** válasza:
Öhm a leszbiknél, hogy működik?XD Ott ki a gyáva a nő vagy a nő?:)
2013. máj. 4. 08:27
 20/30 anonim ***** válasza:

"Nem büszkeség. Ez így oké. A fiú hódít elvileg és nem a lány, nem?"

erről magyarázok, ne őskori szerepeket akarjunk már játszani, az érzelmek nem forgatókönyv szerint működnek.

mármint persze lehet felőlem valaki "konzervatív" gondolkodású, elismerem, hogy mindenkinek más jön be, de azt ne higgye már, hogy mindenki más is csak olyan lehet vagy olyannak kéne lennie, és aki nem, az gyávabúzi passi. először el kéne dönteni, hogy a nő elismeri azt, hogy a férfi az URA, vagy igényt tart az EGYENJOGÚSÁGRA. olyan nincs, hogy amikor tenni kéne valamit, amikor a női felelősségről van szó, akkor minden a férfi dolga/hibája, de amikor jogokról és élvezetekről van szó akkor egyenjogúságot akarunk.

de ehhez egyébként sem kell sok ész, hogy ha egy nő passzív már a kapcsolat kialakulásakor, akkor sok jót a kapcoslatban sem lehet várni tőle. vagy akkor törődj bele, hogy neked a guminőszerep meg a háziasszonyság jut.

"Olvastam már srácot aki azon nyafizott, hogy nem hajtanak rá a csajok mert nem elég szép... ezt minek nevezed??? "

ezek legtöbbször kislányos jellemű önsajnáltató tinisrácok. de valljuk be, jóval kevesebb ilyen fiú van, mint lány, még anank ellenére is, hogy a fiúk általában sokkal több kudarcot élnek át, mint a lányok, és több energiát fektetnek a párkeresésbe.

"A másik meg, hogy azon is megy a rinya, hogy hol vannak a szerény csajok... 'ásít'. A legtöbbeteknek az kell, hogy egy lány - aki amúgy nagyon csendes és szerény - megkeressen titeket, elcsábítson, rátokmásszon majd otthon imádjon. "

ennek az általánosításnak megint semmi értelme. de a szerénység nem egyenlő a gyávasággal, ezt érdemes lenne átgondolni.

"Amúgy meg mind ribancok vagyunk mi? :D Vajon miért nem vagytok marha boldogok"

az, hogy kit miért nevez valaki ribancnak, elég tág, meg hogy mennyi boldog ember élhet a világban...

"Az hogy egy srác panaszkodik, mert nem kell a lányoknak sem attól még lehet, hogy sok lánynál kezdeményezet, sőt."

jobb esetben egy srác sosem panaszkodik. tudod, a fiúk sosem sírnak. :) de most komolyan, ha egy férfinak baja van, akkor megbesézli 1 másik férfival aki esetleg segíteni tud neki. de azért az önsajnáltatás meg a megoldáskeresés közt hatalmas a különbség.

"Én viszont soha nem kezdeményeztem fiúnál, és mégis sikeres voltam a párkeresésben. Volt olyan srác is, aki a város összes kollégiumát felhívta, hogy melyikben is lakom.

Ez azért már imponál. Ne ám, még én álljak oda a srác elé, hogy jöjjön el velem randira. Ez nem a nő dolga, hanem a férfié. Aki erre nem képes, az nem is igazi férfi."

ha nem is barlangban élsz, de azért elég nagy odabent a sötétség... :)

különösen ezen nevettem jót: "Én viszont soha nem kezdeményeztem fiúnál, és mégis sikeres voltam a párkeresésben."

amikor egy primitív lány érvelni próbál, nagyon mulatságos, bár ha gonosz karok lenni azt mondom, amikor egy nő "érvelni" próbál.

"Köszönöm utolsó :) valami ilyesmi az ami a férfit férfivá teszi és nem az, hogy ribancozik meg lenézi a lányokat, mert az olyan cool, mi? "

ha te ezzel egyetértesz, nincs miről beszélni. elég szomorú, hogy ma a legtöbb lány itt tart...

"Szóval szerintetek a konokság férfias:) Szerintem meg pont gyerekes."

szemfülesebb férfi már rég tudja, hogy a nők a bunkókra buknak. a kőbunkókra... előnyös is, ha egy lány kezdeményez, legalább tudod, hoyg enm egy ilyen ősasszonnyal lesz dolgod. :D

"Öhm a leszbiknél, hogy működik?XD Ott ki a gyáva a nő vagy a nő?:)"

azok meg nem igazi nők. sőt, az se igazi férfi, akinek nincs hónajszőre, meg bunkósbotja. lényegében a nőnek csak az az igazi férfi, aki bejön neki. :) mondjuk ez szerintem elég logikus, én se tartok nőnek olyat, aki nem üti meg az én fogalmi mércémet.

2013. máj. 4. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!