Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jó "jel"? Bővebben lent.
Ráírtam ma egy csajra... elkezdtünk beszélgetni ő is kérdezett meg én is... Aztán később írtam neki, hogy mennem kell majd még beszélünk ha nem gond neki, amire írta, hogy: írjak nyugodtan :)
Tehát az lenne a kérdésem, hogy van esélyem nála vagy csak normális volt és "ráért" beszélgetni?
Normális válaszokat, Köszönöm!
Azt kihagytam, hogy mielőtt írtam neki előtte visszaigazolt, hogy ismer, de személyesen nem ismerjük egymást.
akkor gondolom van már benne rutinod, feltételezem nem ő az első lány akit ismeretlenül bejelölsz és visszaigazol
én csak arra tudok gondolni hgoy azért írta mert szimpatikus voltál neki.
Értem, köszi.
Nem #5-ös tévedsz.. Ő az első akit ífy bejelölök (de 2-3 közös ismerősünk azért van)
még azt kérdezném, hogy most pár napig beszélgessek el vele aztán hívjam el valamerre vagy mit csináljak?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!