Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen indokkal mondjam le a randit?
ne mond le hisz nem mindig leszel tip-top
ez is hozzátartozik
Figyu mindenki leszól pedig nincs okuk rá, én megértelek vmennyire mert baromi igényes vagyok, valszeg én s emennék el ragyásan randizni fiú létemre.
Én mondjuk másokkal ellentétben értékelem is az igényességet annyira, h elnézem egy csajnak ha ilyen miatt mondjuk lemond a randit. Persze persze mondom h nem érdekelne, de amúgy megértem.
Szóval ha a srác igényes és megértő, mondd el neki az igazat :D ha meg olyan mint az itteni hozzászólók akkor ne mondd le, legalább kiderül h bejössz-e neki tényleg.
Kamuzni meg ne kamuzz mert még a végén leellenőrzi aztán sz.r lesz h már az elején hazudozol.
Kozmetikus után viszont max 1 napot kell várnod, mert utána már teljesen válllalható sztem!
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!