Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen indokkal mondjam le a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen indokkal mondjam le a randit?

Figyelt kérdés
Most lesz az 5. randink de az arcom jelenleg szörnyen néz ki. Tele van pattanásokkal, piros foltokkal, ha alapozót rakok rá, akkor még csúnyább lesz. Megyek majd kozmetikushoz, de sajnos csak a találkozónk után van időpontom, ezért valahogy el kéne tolnom a randit. Már egy hete nem találkoztunk és ha most lemondom, akkor még egy darabig nem fogunk tudni találkozni mert kozmetikus után is csúnya lesz még az arcom egy pár napig.
2013. máj. 1. 22:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Istenem...
2013. máj. 1. 22:48
 2/13 Skype:vvargadavid ***** válasza:
20%
te egy nyomorék vagy
2013. máj. 1. 22:49
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

ne mond le hisz nem mindig leszel tip-top

ez is hozzátartozik

4/13 anonim ***** válasza:
100%
Kötőhártya-gyulladás. Az eltart egy hétig is, fertőző így a közeledbe se nagyon mehet, hogy lecsekkolja tényleg az van-e.
 5/13 anonim ***** válasza:
46%
Figyelj már ide te... szerinted ha 24/7 együtt lesztek később, nem fogja észrevenni? Lesz rosszabb is, nyugalom!
2013. máj. 1. 22:50
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Menjetek paintball-ozni,ott kaptok maszkot.
2013. máj. 1. 22:55
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne is foglalkozz ezzel, komolyan. A srác gondolom nem fog elszaladni ha pattanásos vagy, nyugodj meg, majd elmúlik az, ha rendes a srác nem ezt nézi, senki sem tökéletes még ő sem, ez bele kell hogy férjen neki komolyan.
2013. máj. 1. 23:05
 8/13 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm! :)
2013. máj. 1. 23:13
 9/13 anonim ***** válasza:
76%

Figyu mindenki leszól pedig nincs okuk rá, én megértelek vmennyire mert baromi igényes vagyok, valszeg én s emennék el ragyásan randizni fiú létemre.

Én mondjuk másokkal ellentétben értékelem is az igényességet annyira, h elnézem egy csajnak ha ilyen miatt mondjuk lemond a randit. Persze persze mondom h nem érdekelne, de amúgy megértem.

Szóval ha a srác igényes és megértő, mondd el neki az igazat :D ha meg olyan mint az itteni hozzászólók akkor ne mondd le, legalább kiderül h bejössz-e neki tényleg.

Kamuzni meg ne kamuzz mert még a végén leellenőrzi aztán sz.r lesz h már az elején hazudozol.

Kozmetikus után viszont max 1 napot kell várnod, mert utána már teljesen válllalható sztem!

21/F

2013. máj. 1. 23:14
 10/13 A kérdező kommentje:
Utolsó! Köszönöm! Legalább te megértesz. De lehet, hogy akkor tényleg nem mondom le a randit.
2013. máj. 1. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!