Ilyen indokkal nem ciki bőrgyógyászhoz fordulni? És hogy mondjam el neki? 15/L
Figyelt kérdés
Kb. 2 éve elkezdtem pattanásosodni. Kipróbáltam egy csomó kozmetikumot, de egyik sem használt igazán. Elmentem bőrgyógyászhoz, amit először írt fel az nem, de amit másodszor, az javított az arcomon. Már majdnem 1 éve ezt használom, de még mindig nem vagyok teljesen elégedett. Nem teljesen sima az arcom, látom, hogy a többieknek milyen szép, nekemnden nap kijön 2-3 pattanás, és nem egyenletes a felület, ilyen nagyon apró dudorok vannak.2010. máj. 31. 18:52
1/5 anonim válasza:
pont így mondd el neki, ahogy leírtad
nem ciki
2/5 anonim válasza:
nem ciki.
nekem is ez a problémám, hogy amit felírt nekem a bőrgyógyász az nem használ semmit. szóval én is kérek egy újat.
3/5 anonim válasza:
az apró dudorok alatt miteszereket értesz? mert azt egy jó kozmetikus szépen ki tudja nyomkodni
4/5 anonim válasza:
szalicilsavat próbáld ki, komolyan:)
gyóygszertárba szerintem lehet venni:)
és egyáltalán nem ciki, ha bőrgyógyászhoz mész:)
5/5 A kérdező kommentje:
Csak azért gondoltam, mert hogy amit adott az csak egy kicsit használt, és nem teljesen. Igen, az apró dudorok ilyen mitesszerfélék. Köszi a válaszokat.
2010. jún. 1. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!