Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta szexi vagyok. Csak meg akar d*gni?
Figyelt kérdés
Beszélgettünk chaten és mondtam hogy régen mennyivel vékonyabb voltam, és hogy lassan olyan leszek mint egy bálna :D Persze nem, csak túloztam. (175cm/61kg)
És ezt mondta: "Te kövéren is szexi lennél. :$ Jajj úgy imádlak :$ :) " Csak meg akar d*gni? Én egy visszafogott, csendes lány vagyok. Nem szoktam magamutogató lenni. Szexi végképp nem vagyok.
2013. máj. 1. 21:21
1/9 anonim válasza:
Szerintem inkább tetszel neki és nem csak arra kellesz neki.
3/9 anonim válasza:
társkereső? Ismerős vagy valami random ember? (Sry lemaradt a vége.)
4/9 A kérdező kommentje:
Ismerős. Osztálytársak voltunk.
2013. máj. 1. 21:27
5/9 anonim válasza:
Ebből a kis beszélgetésből nem lehet levonni semmit! Persze biztos meg akar dugni,de amellet lehet komoly kapcsolatott szeretne,és tényleg tettszel neki,szeret Téged. Beszélgessetek,hogy ő mit akar,tisztázd magaddal,Te mit akarsz stb.. Aztán majd elválik mi lesz.
6/9 anonim válasza:
Hát ebből nem vonnék le komoly következtetéseket, lehet, hogy csak úgy mondta, lehet, hogy csak szexet akar, lehet, hogy többet. Egyébként meg hagyd, hogy ő olyannak lásson téged, amilyennek akar, ne te akard neki bebizonyítani, hogy nem vagy szexi. Ha ő annak lát, és komolyan gondolja, akkor inkább örülj a véleményének.
7/9 anonim válasza:
Azt nem tudom, de okos tuti nem vagy.
8/9 A kérdező kommentje:
De amúgy közben meg aranyosnak tart :D Hogy bármit csinálok az aranyos. Mondjuk nagy csajozó a srác...Rengeteg barátnője volt, sokakkal csak szexelt.
2013. máj. 1. 21:38
9/9 anonim válasza:
Minden pasi azt mondja annak a lánynak akit éppen fűz,hogy aranyos :) Meg hogy szexi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!