Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sexy vagyok, mégsem akar egy lány sem :S mi lehet a gond velük?
Figyelt kérdés
2011. nov. 28. 14:44
1/18 kendrazoltan válasza:
a gond veled lesz, mert aki fiú létére ilyet ír magáról, hogy sexy, az lehet, hogy a külvilág felé homoszexuális jeleket bocsát ki...
2/18 anonim válasza:
Veled van a gond: egyrészt nem tudsz írni, másrészt mégse lehetsz annyira "sexy".
5/18 anonim válasza:
Homokos vagy, ez a baj veled. Aki nem homokos, az hím létére nem ír magáról olyat hogy sexy.
6/18 A kérdező kommentje:
már miért lennék homokos? most a sexynek nincs ehhez semmi köze, a nőket szeretem
2011. nov. 28. 15:03
7/18 kendrazoltan válasza:
Hogy értsd:
Aki azt mondja magára, hogy "sexy", az valószínűleg kimondottan tetszik magának-->ez önelégült és öntelt viselkedést generál-->a kettő együtt igen gyakran kancsóságot sejtethet...de ha nem is azt, mindeképp taszító hatású! Foglalkozz inkább mások "sexy"-ségével, mint a sajátodéval, hidd el, lesz hatása...
8/18 anonim válasza:
nem tudom, lehet nem velük hanem veled van a gond, de kép nélkül mit kezdjünk veled::?
9/18 anonim válasza:
Az hogy egy kanos kis b*zi vagy te gyökérarcú kis p*cs.
10/18 anonim válasza:
Egy nárcisztikus p*csfej vagy.
Tudod mi a gond velük? Hogy nem jönnek be nekik az öntelt, egoista, borotvált, kamugyémánt fülbevalós, rózsaszín v-nyakú pólós "páwa" gyerekek. Maximum ez- DE SZÁMUKRA EZ NEM PROBLÉMA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!