Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sexy vagyok, mégsem akar egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sexy vagyok, mégsem akar egy lány sem :S mi lehet a gond velük?

Figyelt kérdés
2011. nov. 28. 14:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
mi a gond velük?nem veled?
2011. dec. 30. 23:48
 12/18 anonim ***** válasza:
Ne hallgass senkire, jó pasi vagy, nyomul rá a csajokra akkor is ha nem akarják. Lihegj mindig a nyakukba, és fogdosd őket, amikor nem látják, akkor a cickójukat. Ha megsértődik, akkor te is sértődj meg, hogy miért ilyen nyúl lány. Légy erőszakos, az olyan pasi a nyerő.
2011. dec. 31. 00:05
 13/18 anonim ***** válasza:

#12:

Remélem, csak ironizálsz.:D

2011. dec. 31. 00:08
 14/18 anonim ***** válasza:

Nem ironizálok, hótt komolyan gondolom.!!!

Mindig elkapom azt a lányt, akik akarok, vagy így vagy úgy. Ő is tegye ezt, legyen erőszakos, rámenős.

2011. dec. 31. 00:15
 15/18 anonim ***** válasza:
Azt kell, hogy mondjam ez csak egy adott korosztálynak és rétegnek jön be. Inkább nem is minősíteném a nők ezen alfaját de nem az iskolázott, szép, intelligens, céltudatos nőkről beszélünk jelen esetben..
2011. dec. 31. 00:19
 16/18 anonim ***** válasza:

Hát nézd. "Sexy" fiúkák nekem nem igazán jönnek be, mert ők általában melegek és 15-20 évesek. Mellesleg - lehet, hogy velem van a baj - de sosem hívnék egy pasit szexinek...

22L

2011. dec. 31. 00:31
 17/18 anonim ***** válasza:
2011. dec. 31. 00:39
 18/18 anonim ***** válasza:
sexy and i know it
2012. jan. 1. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!