Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol rontottam el? Mit nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol rontottam el? Mit nem kellett volna csinálnom? Lány vagyok

Figyelt kérdés

Én írtam neki először facebookon, de ő hívott el randizni. Jó volt minden stb. Írt hogy megismételhetnénk, de aztán eltűnt. Én kerestem őt megint egy ürüggyel és megint elhívott randizni. Majd már ő is keresett engem, és így jöttek a randijaink. Volt hogy munka után hazakísért engem, elmentünk ide-oda. Udvarolt, megcsókolt, ölelgetett. Így-úgy hiányzol. De heti 1 találkozó elég volt neki mindig. Kérdezgette hogy ráérek-e, átjött hozzám filmet nézni, én is voltam nála de semmi sem történt. Majd szép lassan lekoptatott most meg már szóba sem áll velem mint aki nem ismer.

Mit rontottam el? Nőcsábász pasiról van szó.

2013. máj. 1. 12:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Semmit. Ott a válasz a végén:nőcsábász!
2013. máj. 1. 12:52
 2/5 anonim ***** válasza:
74%
ott h nem tetted szét a lábad
2013. máj. 1. 12:52
 3/5 anonim ***** válasza:
le akart fektetni csak nemjött össze neki ez a baja... találkoztam hasonlóval
2013. máj. 1. 12:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha megfogta volna benned valami, akkor még most is ott teperne érted... vagy minimum azért, hogy egy ilyen trófeája is legyen.. lehet kiábrándult belőled, nem voltál elég érdekes a számára...
2013. máj. 1. 13:41
 5/5 anonim ***** válasza:
felejtsd el szerintem a hapekot
2013. máj. 1. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!