Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti összejönnétek olyan nővel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek olyan nővel, aki az első randin elküldi a haléktalant és azt mondja nekik, hogy utállak titeket?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 30. 20:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Hacsak nem sokadszor küldte el,addig finoman,hanem elsőre így,akkor nem.

De talán amúgy sem.

2013. ápr. 30. 20:19
 12/20 anonim ***** válasza:
Rákérdeznék azért, hogy mi volt ez, de ha alapból ilyen durván bánik az emberekkel, akkor nem akarnék tőle semmit.
2013. ápr. 30. 20:29
 13/20 anonim ***** válasza:
56%

Csatlakoznék az előttem szólóhoz.. Hagyj egy kis időt arra, hogy jobban megfigyeld/megismerd őt, és ha többször is így reagál ilyen dolgokra akkor lapát... vagy ahogy te érzed.. én 100%, hogy ilyen belsővel rendelkező nőt dobnék, ha többször is előfordulna ilyesmi. A hajléktalan is ember, ha nem támadott meg v erőszakoskodott vele, akkor teljesen érthetetlen a reakciója. Azzal meg nem kellene védekezni, hogy régebben volt velük kellemetlen tapasztalat..És?

Azt ne feledje senki ,hogy ma BÁRKI annak a hajléktalannak sorsára juthat, ezt jobb hogyha a barátnőd is a fejébe vési..

2013. ápr. 30. 20:40
 14/20 anonim ***** válasza:

,,Azt ne feledje senki ,hogy ma BÁRKI annak a hajléktalannak sorsára juthat, ezt jobb hogyha a barátnőd is a fejébe vési."

A lószart, én ugyan nem! Csak az lesz hajléktalan, aki lusta, alkesz, nem keres munkát, nincsenek szerettei, akik egy időre kisegítsék, vagy vannak, de látják, hogy nem lehet érte mit tenni, mert nem akarja. Szinte egytől egyig mind alkoholista, nem is próbálnak tenni az érdekében, hogy legyen normális munkájuk! Én se szeretem a kunyerászó hajléktalanokat, én nem azt mondanám a szemébe, hogy utálom, hanem inkább keressen munkát ahelyett, hogy itt ráérősen kéreget...

2013. ápr. 30. 20:54
 15/20 anonim ***** válasza:

# 14: Arról senki nem tehet, hogy nincsenek szerettei, akik befogadják!

Az alkoholizmus valós probléma, de nem attól lesz valaki hajléktalan, mert alkoholista, hanem fordítva. A munkakeresés is 22-es csapdája: hajléktalant nem vesz fel senki, amikor 1000 más jelentkező közül választhat. Szóval ez ördögi kör, a hajléktalanságból való kijutás lehetősége majdnem a nullával egyenlő.

Persze, hogy akinek van biztos családi háttere, az nem kerül utcára... de akinek nincs?

2013. ápr. 30. 21:06
 16/20 anonim ***** válasza:
Ennyitől nem volnék elkednőve, mert én is gyülölöm a csöveseket. Szeparálják el magukat a többiektől, meg a karitatív szervezetek a semmire fel zabáltatják őket a mi adónkból, és még van pofája kéregetni? A lánynak igaza volt. Ügyes okos aranyos lány, kellően görény is mellé. Nekem tetszik. Sármos tulajdonság.
2013. ápr. 30. 21:25
 17/20 anonim ***** válasza:
Én komolytalannak venném a csajt és dobnám. Lehet meg se d*gnám, annyira embertelen az ilyen viselkedés, az állatokra meg nem bukom.
2013. ápr. 30. 21:50
 18/20 anonim ***** válasza:
Én kérlek abban a pillanatban felállnék az asztaltól, a hajléktalan kezébe nyomnék némi aprót aztán távoznék a helyszínről.
2013. ápr. 30. 23:26
 19/20 anonim ***** válasza:

,,Arról senki nem tehet, hogy nincsenek szerettei, akik befogadják."

Szerintem akit senki se szeret az igenis tehet róla...

2013. máj. 1. 16:38
 20/20 anonim ***** válasza:

,,Az alkoholizmus valós probléma, de nem attól lesz valaki hajléktalan, mert alkoholista, hanem fordítva"

Mert ha hajléktalan lesz törvényszerű, hogy alkoholistának kell lennie, igaz? Nem furcsa, senkinek, hogy az összes hajléktalan alkesz, büdös, nem fürdik, mikor hajléktalanszállón mindennap megtisztíthatná magát??? Az meg egy nagy hülyeség hogy hajléktalant nem vesznek fel sehova, egyszerűen nem is akarnak munkát keresni, koszosan büdösen nem is fognak munkát találni!

2013. máj. 1. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!