Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nagy hátrány, ha valakinek babaarca van?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy nincs erős, markáns álla, kemény arcéle. Én ilyen vagyok, és igyekszem a lehető legelőnyösebb frizurát választani hozzá, de mindig nagyon zavart. Ti mit gondoltok az ilyen pasikról?2013. ápr. 30. 15:58
11/16 anonim válasza:
Ne szomizz,tudsz belőle profitálni:-)
12/16 anonim válasza:
Bátyám is babaarcú volt nagyon sokáig, kis pufók feje volt bociszemekkel, 25 évesen kinőtte.
13/16 A kérdező kommentje:
25 évesen? Az hogy lehet, ilyen idősen már nem változik az ember csontozata.
2013. ápr. 30. 16:52
14/16 anonim válasza:
Nem a csontozata változott, nyúlánkabb lett kicsit az arca, nem tudom szebben írni, eltűnt a pofazacsi.:D
15/16 A kérdező kommentje:
Hát az a baj nekem a csontszerkezetem olyan, hogy pici az állam. Nincs pofazacsim, csak alapból kerek az arccsontozatom. Kb mint Zach Braffnek.
2013. ápr. 30. 17:33
16/16 anonim válasza:
Ettől még lehetsz vonzó, túlságosan ráfókuszálsz, pedig nincs ezzel semmi baj.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!