Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti hogy szólítanátok le egy 10/9-es lányt? Oda mernétek menni?
Figyelt kérdés
Ha nem akkor hogy van barátnőtök ha van?
kíváncsi 17L Never have boyfriend ...:S
2013. ápr. 30. 15:45
11/24 anonim válasza:
Nem mernék odamenni. Egy 10/9-es hez nem érezném elég jónak magam. Neten bármikor ráírok, de úgy is messze lakik.
12/24 A kérdező kommentje:
10. Nem tudom nekem nem lenne jó :S vkinek biztos az .
11. Légy bátor biztos benned is szép vmi :)
2013. ápr. 30. 16:17
13/24 anonim válasza:
10/9-est sehogy! egyenlőre nem mennék 7 fölé!
14/24 Buborék Fejü válasza:
A 10/9 erröl igy nekem mindig az ugrik be, mint ha valami ügynökröl beszélnénk :D) nökhöz ugyis kevesen mernek odamenni. Ha oda mersz menni, az már fél siker ;)
15/24 anonim válasza:
A szememet dícsérték már. :D
11-es.
16/24 anonim válasza:
10/9 = 10 pont a lehetséges 9-ből! (gondolj csak bele... 10/9 (tíz kilenced) az több, mint az egész!) Rögtön láthatod példának a válaszok számozását! ;)
Én odamernék, ha egyedül vagy :) Amúgy nem valószínű... :P
20f
17/24 anonim válasza:
Nem mennék oda. Miért? A, mert anyukám azt mondta hogy ne álljak szóba idegennel, B, mert kicsit se érdekel egy olyan nő aki ennyire el van szállva magától, C, mert nem vagyok rá kíváncsi.
19/24 anonim válasza:
társaságból/netről van bnőm ha van, még egy 5/10eshez sem megyek oda, fölösleges, annyira szociális sem vagyok hogy bármiről tudjak beszélni egy idegen előtt mint a gép
F19
20/24 anonim válasza:
Oda menni odamegyek én, de felesleges, mivel egy lánynak sem kell alacsony, sovány fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!