Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ellen mit lehetne tenni?
Figyelt kérdés
22 éves fiú vagyok, alapvetően pozitív gondolkodású voltam régen, tájékozott (folyamatosan érdeklődök mi zajlik a világban, stb), és viszonylag széles érdeklődési körrel. Egyedül annyi, hogy nem vagyok túl magas (168 cm). A problémám ami ellen tenni szeretnék a következő lenne: Kezdem unni, hogy én vagyok az örök vesztes, sose volt még barátnőm és rossz egy végben azt nézni a baráti társaságomban mindenkinek van valakije vagy már túl vannak egy hosszabb párkapcsolaton, persze utána is semmiből áll nekik találni valakit. Én meg próbálkozhatok akármivel 6 éve, mindig le koccolnak, vagy csak barátnak vagyok jó, és a többi. Hiába járok el szórakozni ott sem történik semmi. Hiába csinálok akármit. Az utóbbi időben még arra is ráérzek, hogy lehetőleg a kiszemeltnek legyen barátja is (nem mintha ha nem lenne, több eséllyel indulnék). Egyre jobban rányomja a bélyegét a hangulatomra meg viselkedésemre ez az egész, és nem azért mert megfelelni akarok, félreértés ne essék meg így is vannak olyan dolgok amik letudnak foglalni az életembe nem csak erre koncentrálok... egyre jobban kezdem meggyűlölni az összes nőt, hogy belekényszerítenek ilyen helyzetbe, és nem tudok változtatni rajta, nem szeretem az olyan dolgokat amiken nem tudok változtatni. Tönkreteszik az önbizalmamat. Tönkreteszik a barátaimmal lévő kapcsolataimat is ezáltal, a szarnak sincs kedvem azt hallgatni, nézni másoknak milyen jó. Vagy egy végben lelki szemetes ládát játszani amikor valakinek valami nem jön össze és a siralmakat amik ilyenkor vannak... aztán 1-2 hónapon belül max. már új kapcsolata van az illetőnek. Én meg szophatok tovább mint a torkos borz. Bármilyen ötletet vagy személyes tapasztalatot elfogadok aki kilábalt hasonlóból. Kort/nemet írjatok! Előre is köszi!
Nem kellene annyira beparáznod.Az előttem szóló is jól mondta..csak tökösen.Légy laza és várj.Lehet,hogy az a baj,hogy már annyira bele vagy őrülve abba,hogy te barátnőt akarsz magadnak,hogy azokat a lányokat akik esetleg éreznek valamit irántad,azokat már észre sem veszed.
Ha tetszik egy lány akkor sem azt kell csinálni,hogy rögtön 1-2 nap után már bele veted magad abba,hogy te elmondod mennyire tetszik neked stb...Ismerkedj és ne parázz semmitől.Nem kell ahhoz 1000 barátnő az életedben,hogy majd találj egy olyan valakit akivel együtt lennél életed végéig.
Nekem több ismerősöm is van,fiúk/lányok akiknek életükben egyetlen barátjuk/barátnőjük volt és azóta is együtt vannak már családosan 1-2 gyerekkel.Remélem segítettem.
Ha össze jött valami akkor ide írj,szívesen 'meghallgatom' :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!