Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami tipp önbizalomhiány ellen, vagy csak törődjek bele, hogy ronda vagyok? (kép)
Lényegében véve soha nem volt önbizalmam, mindig volt barátnőm , de soha nem azok a csajok jöttek össze, akikkel én igazán szerettem volna, pedig nem mondanám ,hogy olyan nagyon nagy igényeim lennének..
És egyszerűen mikor megint bejönne a képbe egy új csaj akkor én már teljesen beleélem magam , de aztán minden egyes alkalommal azt hallom vissza , hogy " hát aranyos vagy nagyon meg vicces, de nem vagy az esetem " hát ezt az ember 20 alkalommal megemészti , de azért már mikor zsinorban 120x ezt kell hallanom , az élettől is el megy a kedvem , gondoltam rá ,hogy visszamegyek gyúrni , talán attól megnőne az önbizalmam, tudom , hogy az csak külsőség ,de egy ronda ember nemtud egyeben változtatni hogy jobban felkeltse a nők érdeklődését ...
Igényesnek tartom magam , retro cuccokban járok ,tehát ez sem lehet gond :S
20/F
Az első jó volt: nálad rondább alakokat is láttam már...
Ez ide nem igazán jó önbizalom-növelésnek, valahogy máshogy kellett volna fogalmazni sztem. Nem rossz szándékból írtad gondolom, de ezen besz*rtam, én poénból szoktam ilyeneket tolni játéknál, h nálad bénábbakkal is játszottam már. A sport az jó önbizalomnövelő sztem, bár én is így vok, s a versenyszerű sport se segített ezen, de sokaknak biztos igen. Én jól leplezem (legalábbis hiszem) ezt a problémám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!