Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ilyen megértő a férfiakkal szemben?
A férfiaknak sokkal rosszabb dolguk van, ha randizásról van szó. Ha elhívnak egy lányt randizni, akkor nekik kell fizetniük és ha nem jön össze az adott lánnyal, akkor jön a következő és már megint fizethetnek. Egy csomó pénzt rá kell áldozniuk arra, hogy barátnőjük lehessen.
Aztán, ha már járnak valakivel, akkor is fizethetnek.
Miért nem fizethetik a lányok maguknak a kiadásaikat? Elhiszem én, hogy fizetnének a férfiak, de semmi szükség rá, nekem is van pénzem. Ráadásul rosszul is érzem magam ha meghívnak. Nem szeretném, ha rám költenék a megspórolt pénzüket.
Egyszer az történt velem, hogy egy sráccal randiztam és mondta, hogy együnk valamit, mert ő éhes. Én is éhes voltam, de nem akartam, hogy meghívjon, mert már egy csomót költött rám, úgyhogy inkább nem ettem. Ha pedig azt mondtam volna, hogy én szeretnék fizetni, akkor biztos, hogy nem engedte volna.
Más is így gondolkozik vagy csak én?
21/N
Szerintem hülyeségeken problémázol. Ha valaki meghív valakit, az illem szerint neki kéne fizetni, a legtöbb férfi (mondom férfi) szeret legalább annyira úriember lenni, hogy egy üdítőre meghívja a választottját. Persze egy komolyabb fogyasztást már nem mindenki tud állni, nem is kell, nyugodtan fel lehet ajánlani, hogy te fizetsz. A mai fiatalok közül meg sokan szeretik az emancipált csajokat, még jó pont is a szemükben, ha fizeted a saját kajádat.
Ha meg nem engedi? Akkor elfogadod és legközelebb majd ragaszkodsz ahhoz, hogy te hívd meg valamire. Mert így illik. Hülyeség, ha ezért inkább nem eszel, vagy vérre menő vitát folytatsz a másikkal a fizetést illetően.
Én ha meghívnék valakit, a bőr lesülne a képemről, ha vele fizettetném ki a fogyasztását, ez annyira parasztság, illetlenség. Maximum ha kevés a pénzem, egy üdítőre hívnám meg, vagy valami olcsóbb helyre. Viszont nem esne rosszul, ha legközelebb már ő hívna meg.
Én is így vagyok vele. Ismerkedési fázisban, ha szeretne is meghívni valamire, igyekszem valami kis költségvetésűt választani (pl egy fagyi, vagy valami ilyen kategória)
Később, kapcsolatban, már jobban lehet kompenzálni. Pl. : főzöl vacsit, mindig várod valamivel, vagy veszel egy üveg bort, ilyesmi.
Általában azt vettem észre, jobban díjazzák, mint ha nyilvános helyen akarnék fizetni helyettük. (de pl. rendelni pizzát, én nyitok ajtót, én fizetek, hamarabb)
Szóval szerintem kifelé is van bennük egyfajta megfelelési kényszer.
Szerintem ez nem megértőség kérdése.
Amúgy én egyetértek veled, én is mindig így vagyok vele, és bárkivel randizom, mindig megmondom az első ilyen alkalomnál, hogy engem nagyon zavar, ha ő fizetne helyettem. Nem tudnám megmagyarázni, hogy miért, de rossz érzés, hogy egy számomra szinte idegen rám költse a pénzét. Mondjuk azt is hozzá szoktam tenni, hogyha az fontos neki, hogy lássa a pénztáros vagy akárki, hogy ő fizet, akkor legyen úgy, csak utána dobjuk szét az árát mindenképp.
Ezt senki se szokta elsőre elhinni, pedig nem értem mi a fura ebben.
21L
Egy férfi legyen férfi és hívjon meg és igen engedjen előre és igen segítse fel a kabátot és igen áldozzon rám és ne úgy bánjon velem, ahogyan egy másik férfival bánna. Mivel a nőket szereti!
Ha már egy italt sem akarsz elfogadni, akkor hogy fogsz tudni egy kapcsolatban elfogadni egy másik embert és kompromisszumokat kötni?
Neked van saját pénzed, értem, de hogy jön ez ide? Miért kell rivalizálni a férfiakkal? Te is férfi akarsz lenni? Megmutatni nekik? Hát akkor operáltasd át magad és majd akkor meghívhatod egy italra azt aki randizik veled.
Nagyon nem tetszik ez a mai női stílus...
És itt többen azon keseregtek, hogy miért nem ilyen minden nő... Ha egy férfi már egy italra sem akarja meghívni a kiszemelt nőt, akkor hogy lehet tőle majd elvárni, hogy nagy energiákat és akár anyagi javakat invesztáljon egy hosszú távú kapcsolatba? Vagy egy gyerek felnevelésébe?
Nem lehet tőle elvárni, mert még eg kib@szott italt sem akar a dologba beleinvesztálni.....
én is rosszul éreztem magam, hogy rám költötték a pénzüket, de addig erősködtek, hogy Ők akarnak fizetni, hogy belementem... pedig ellenálló voltam...
meg olyan is volt, hogy mondtam, hogy nem kérek semmit, meg amúgy is a barátnőm volt a pincér és ingyen ittam volna amúgy is... de a srác egyszer csak hozza utánam az üdítőt, hogy ezt nekem hozta.. pedig nem lett volna szükség rá, hogy költse a pénzt, mert ingyen ittam, bár a srác ezt nem tudta, sőt szomjas se voltam és ezt is megmondtam neki.
Szia kérdező!
Nagyon édes csajszi vagy! Egyébként nagyon nagyon kevesen gondolkodnak úgy, mint te. A lányok többségének igen is természetes és evidens hogy a pasi fizet. Én sem tartom FAIR dolognak, de problémám sincs vele.
ui.: Legalább mi tudunk állva pisilni
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!