Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ilyen megértő a férfiakkal szemben?
A férfiaknak sokkal rosszabb dolguk van, ha randizásról van szó. Ha elhívnak egy lányt randizni, akkor nekik kell fizetniük és ha nem jön össze az adott lánnyal, akkor jön a következő és már megint fizethetnek. Egy csomó pénzt rá kell áldozniuk arra, hogy barátnőjük lehessen.
Aztán, ha már járnak valakivel, akkor is fizethetnek.
Miért nem fizethetik a lányok maguknak a kiadásaikat? Elhiszem én, hogy fizetnének a férfiak, de semmi szükség rá, nekem is van pénzem. Ráadásul rosszul is érzem magam ha meghívnak. Nem szeretném, ha rám költenék a megspórolt pénzüket.
Egyszer az történt velem, hogy egy sráccal randiztam és mondta, hogy együnk valamit, mert ő éhes. Én is éhes voltam, de nem akartam, hogy meghívjon, mert már egy csomót költött rám, úgyhogy inkább nem ettem. Ha pedig azt mondtam volna, hogy én szeretnék fizetni, akkor biztos, hogy nem engedte volna.
Más is így gondolkozik vagy csak én?
21/N
Nem, nem kell a mindenképpen a férfinak fizetnie.
Amikor még csak ismerkedési fázisban voltunk, én mindig felajánlottam a barátomnak, hogy legalább a sajátomat fizetem. Ő visszautasította, mert így szokta meg. De én tényleg kész lettem volna fizetni, nem "csak úgy" mondtam, nem arra játszottam, hogy visszautasítja.
Manapság már felváltva fizetünk, ha beülünk valahova. Eleinte nehezen szokta meg, de hajthatatlan voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!