Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak én vagyok ilyen megértő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok ilyen megértő a férfiakkal szemben?

Figyelt kérdés

A férfiaknak sokkal rosszabb dolguk van, ha randizásról van szó. Ha elhívnak egy lányt randizni, akkor nekik kell fizetniük és ha nem jön össze az adott lánnyal, akkor jön a következő és már megint fizethetnek. Egy csomó pénzt rá kell áldozniuk arra, hogy barátnőjük lehessen.

Aztán, ha már járnak valakivel, akkor is fizethetnek.

Miért nem fizethetik a lányok maguknak a kiadásaikat? Elhiszem én, hogy fizetnének a férfiak, de semmi szükség rá, nekem is van pénzem. Ráadásul rosszul is érzem magam ha meghívnak. Nem szeretném, ha rám költenék a megspórolt pénzüket.

Egyszer az történt velem, hogy egy sráccal randiztam és mondta, hogy együnk valamit, mert ő éhes. Én is éhes voltam, de nem akartam, hogy meghívjon, mert már egy csomót költött rám, úgyhogy inkább nem ettem. Ha pedig azt mondtam volna, hogy én szeretnék fizetni, akkor biztos, hogy nem engedte volna.

Más is így gondolkozik vagy csak én?

21/N

2013. ápr. 30. 01:08
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
91%
Ide a bökőt hogy igazából egy srác vagy :D
2013. ápr. 30. 01:10
 2/29 A kérdező kommentje:
Nem vagyok :D
2013. ápr. 30. 01:12
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Valahogy így vagyok én is. Nem kell engem megvenni, ha bejön valaki, nem lesz attól kevésbé szimpatikus, hogy nem költ rám. De ha valaki nagyon akar, felőlem fizessen.
2013. ápr. 30. 01:13
 4/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem kell a mindenképpen a férfinak fizetnie.

Amikor még csak ismerkedési fázisban voltunk, én mindig felajánlottam a barátomnak, hogy legalább a sajátomat fizetem. Ő visszautasította, mert így szokta meg. De én tényleg kész lettem volna fizetni, nem "csak úgy" mondtam, nem arra játszottam, hogy visszautasítja.

Manapság már felváltva fizetünk, ha beülünk valahova. Eleinte nehezen szokta meg, de hajthatatlan voltam :)

2013. ápr. 30. 01:14
 5/29 anonim ***** válasza:
Én miért nem találok ilyen lányokat?
2013. ápr. 30. 01:19
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Istennő vagy, kérdező. Puszi a hasadra.
2013. ápr. 30. 01:20
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőmmel úgy vagyunk ha ő dobja fel hogy menjünk el valahova enni akkor ő fizet es ez fordítva . Általában mondjuk 5-bol egyszer fizet . De így oks. Szerintem beszéld meg a sráccal h ok most te meghívsz egy hambira de legközelebb en hivlak meg egy fagyira v udcsire. Ennyi ;)
2013. ápr. 30. 01:22
 8/29 A kérdező kommentje:
Akkor nem sértődnétek meg ha nagyon erőltetném, hogy én szeretnék fizetni?
2013. ápr. 30. 01:23
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 5-os azert nem talalsz ilyen lanyokat, mert az ilyen kulturalt egyedeket nem eleg egy mosollyal elcsabitani. :)
2013. ápr. 30. 01:24
 10/29 anonim ***** válasza:
52%
Igen, gondolom, nem te vagy a világon az egyetlen női lény, aki fizette már magának az italát, vagy a kajáját a randin. Elégedett vagy?
2013. ápr. 30. 01:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!