Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy átlagos külsejű pasi létemre nem tudom "leadni a szintet", és beérni egy szintén átlagosan kinéző lánnyal?
Valahányszor azt a tanácsot kapom, hogy "vegyél vissza az elvárásaidból", "tedd lejjebb a mércét", ösztönösen ellenkezik minden porcikám. Nem tudnék olyannal boldog lenni, aki nem váltja ki belőlem azt a zsigeri vonzalmat, mint a szép nők.
Pedig úgy látom, a legtöbb srác beéri átlagos lánnyal is, és boldognak tűnnek. Én miért nem tudok lemondani a szépekről?
Pl őt: [link]
Jó azt nem mondom hogy itt van meghúzva a vonal, nyilván ennyire nem kell tökéletes legyen.
Sajnos modellek és színésznők képeihez tényleg nem nagyon lehet hasonlítgatni az élőben látott nőket, az ilyen képeket ki szokták retusálni, azért ilyen hibátlan pl. az arcbőrük.
De szerintem lehet szép barátnőd, másoknak is sikerült. Csak ha nem bánod, hogy többet kell dolgoznod értük, és többet kell próbálkoznod, hogy sikerüljön.
Szia
Azt gondolom hogy legreálisabb válasz a "#10/17-ma 14:02" válasz volt.
S hogy miért? Néhány pontban ..
Magadat betudod sorolni egy képzeletbeli ranglétrán , mérlegre téve a külsőt/belsőt/anyagiakat mert ha nem is ilyen sorrendben de ezek határozzák meg az embert. Gondolom ahogy te sem akarsz nagyon a létra alsó részéről választani úgy el kell fogadnod hogy azok a csajok sem akiket te kiszemeltél magadnak.
Felesleges azt firtatni hogy miért ilyenek, szerintem ez tiszta biológia :-) Vagy épp egy egyszerű kereslet/kínálati kérdés. S ha így van akkor az ember szeretne minél többet ki hozni a helyzetéből.
S hogy mit tehetsz?
1. legyél több ( Sportolj / kondizz / tedd magad vonzóvá a nők számára. Ne ess túlzásokba, de egy jó kondi mindig bejön a csajoknál.
2. Aztán anyagilag ha tudsz akkor erősödj meg ( tudom hogy sokan fújolnak hogy hogyan )
3. aztán ha egyikhez sincs kedved , és valami egyszerű és olcsó megoldást akarsz akkor nézd meg az alábbi linket.
Nagyon tanulságos hogy mennyire átlagosak tudnak lenni olykor az átlag felettinek tűnő dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!