Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miben más egy emó lány, mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben más egy emó lány, mint a többi?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy lány, de sajna emós, amit én abszolút elvetek, nem vagdossa magát, de nekem akkor se tetszik ez a stílus. A barátaim egyértelműen elleneznék ezt, de mégiscsak eléggé tetszik ez a lány, szóval a mitől emó egy emó, ugyanis beszélgettem vele, de egész pozitívnak látszott, nem volt világfájdalma, nem vagdalt magát, mégis ilyen büszkén állította, hogy emó (a haja se lógott a szemébe).
2009. szept. 27. 12:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted?

[link]

2009. szept. 27. 21:20
 12/17 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm a választ, én egyikőtöket se pontoztam le :)
2009. szept. 27. 21:20
 13/17 A kérdező kommentje:
Utolsóval egyszerre írtunk. Ezt most válasznak szántad? Minden stílus képviselői közt vannak szánalmas emberek, elfogadom triviális válaszként, mert amúgy vicces :)
2009. szept. 27. 21:22
 14/17 anonim ***** válasza:
76%
Én nem mondtam róla ítéletet, csupán felkínáltam, mint lehetőséget és mindenki eldöntheti, hogy mit gondol róla.
2009. szept. 27. 21:58
 15/17 anonim ***** válasza:

Én nem tudom... én is csak divat emósokkal találkoztam, de ők sokkal inkább világfájdalommal és vagdosással éltek, mint kifejezhetetlen szerelem halmokkal, amit csak úgy ontanának másra. Nem ismerem közelről a stílust így nem nyilvánítok véleményt, az egyik válaszra csak annyit reagálnék, hogy ahhoz hogy egy lány őszinte legyen, teljes szívéből szeressen, és mindent megosszon veled, nem kell emósnak lennie. Én is ilyen vagyok. Imádom ha érzem hogy szeret a párom, ha végig hallgat, ha elmondhatok minden ziziséget neki, ami éppen végigfut az agyamon. Ez nem feltétlenül azon múlik, hogy az illető emónak, skinheadnek, rockernek vagy normális embernek vallja magát, hanem a belső értékeken.

Kedves kérdező, szerintem beszélgess a lánnyal nagyon sokat. Ha úgy látod csak majmolja az egészet, akkor még kicsit gyerekes, hagyd hogy felnőjön, viszont ha úgyérzed olyan belső értékei vannak, amit tudnál szeretni, akkor ne azzal foglalkozz hogy milyen a stílusa. Kérdezd meg számára mit jelent az emó, ő melyik oldalt képviseli... Fölösleges lenne csak a stílus alapján ítélni, azt mondani, hogy rossz ember mert emó, vagy azt hogy tökéletes szerető mert emó, mert szerintem ez egyáltalán nem így működik. Ha beletudnál szeretni, akkor beletudnál, ha nem nem.

2009. szept. 27. 22:02
 16/17 anonim ***** válasza:
68%
Hallod nehogy összeállj már egy ilyennel, tál perkeltet nem ér az összes :S Hallgathatod egész nap a vinnyogást, meg nézheted, hogy milyen szép xD
2009. szept. 28. 00:35
 17/17 A kérdező kommentje:

Utolsó előttinek igaza van, szerintem ez alapján fogok dönteni köszönöm :)

Utolsó meg biztos nagyon fáradt volt az éjszaka közepén :D

2009. szept. 28. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!