Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miben más egy emó lány, mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben más egy emó lány, mint a többi?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy lány, de sajna emós, amit én abszolút elvetek, nem vagdossa magát, de nekem akkor se tetszik ez a stílus. A barátaim egyértelműen elleneznék ezt, de mégiscsak eléggé tetszik ez a lány, szóval a mitől emó egy emó, ugyanis beszélgettem vele, de egész pozitívnak látszott, nem volt világfájdalma, nem vagdalt magát, mégis ilyen büszkén állította, hogy emó (a haja se lógott a szemébe).
2009. szept. 27. 12:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
93%
akkor szentem ő pózer, azaz csak menőzni akar ezzel. remélem kinővi nemsokára:)
2009. szept. 27. 12:37
 2/17 anonim válasza:
62%
az emo lányok jól szopnak!
2009. szept. 27. 12:37
 3/17 anonim ***** válasza:
78%
Szerelem stílustól független. Láttam már emo csajt hétköznapi fickóval. Gondolom érzelmesebb, mint a többi lány és a gondolkodása is szívből jön. De ez szerintem jó.
2009. szept. 27. 12:42
 4/17 anonim ***** válasza:
93%

Nagyon felkapott stílus most ez az emó, 100 fiatalból szerintem max 50-nek vannak világfájdalmai. Hozzáteszem nekem is volt, ahogy gondolom mindenkinek, mi valahogy mégsem lettünk annó emók. Én ezt egy túlcifrázott hülyeségnek tartom (bocsánat azoknak akik azok). Nem tudom miért jó a gyengeségükkel villogni, és annó inkább elbújtam volna, minthogy a világfájdalmat hirdessem. Változik a világ... mindegy hagyjuk is. A magyarok virtusába már bele se kezdek.

Szóval ha nem tűnik annak, akkor olyan mindegy mit mond, nem az... Nekem van egy emós ismerősöm, régen barátnőm volt, mostmár szószerint az agyamra megy. Általában olyan dumákkal jön, hogy neki most éppen mennyire fáj (mint mindig), de senki nem érti meg és nem tud segíteni, mert ő sokkal fájdalmasabban éli meg a dolgokat mint bárki más. Vagdossa magát, meg akar halni, egyfolytában bőg, és ahelyett hogy segítséget kérne valamelyik barátjától, eltol maga mellől mindenkit, mondván hogy ők úgysem értik meg.

2009. szept. 27. 12:47
 5/17 anonim ***** válasza:
53%

ki mondta ezt a neked?..

AZ EMOKNAK NINCS VILÁGFÁJDALMA.

sem amit leírtál..

sőőt!

tapasztalat!

egy emo lány sokkal szeretetteljesebb..mint sok mai lány..

mivel az emo az érzelmeken alapszik..

ha valaki tényleg emo.. akkor nem csinál ilyeneket ,hogy vágdossa.. stb.

volt már emo barátnőm és csodálatos lány! elmondta nekem számára mi az emo és értelmes dolgokat mondott.

NE MÁSOKRA HALLGASS! ISMERD MEG A LÁNYT!

ki tudja miről mondasz így le..

2009. szept. 27. 13:05
 6/17 A kérdező kommentje:

"volt már emo barátnőm és csodálatos lány! elmondta nekem számára mi az emo és értelmes dolgokat mondott. "

Épp ez érdekelne, hogy mit mondott. :) Mert azt hallottam amit leírtam, azt tudom, hogy emó- érzelemből jön, de ez mit is takar pontosan? Nem mondtam le róla különben nem lenne itt a kérdés. Köszönöm az eddigi válaszokat amúgy :)

2009. szept. 27. 13:43
 7/17 anonim ***** válasza:
84%

Miért kell elítélni valakit akit nem is ismertek? És ha emó? akkor mi van? Akkor már rögtön nem kell? Szerintem nehogy elszalaszd! Ismerd meg előbb =) (= Nem tudhatod miről maradsz le. Hajrá! Szurkolok

15/L

2009. szept. 27. 13:56
 8/17 A kérdező kommentje:
Kösz :)
2009. szept. 27. 14:02
 9/17 anonim ***** válasza:
48%

13:05 ös írta jól nem értem miért kell lepontozni.

Amúgy szerintem van akinél a szeretet van akinél a fájdalom a lényeg.

-jobban megérzi mit szeretnél

-sokkal jobban tud szeretni

-hiper érzékeny és így jó emberismerők

2009. szept. 27. 16:54
 10/17 anonim ***** válasza:
60%

13:05 ös vagyok.

köszi az utolsónak!én sem értem miért pontoztak le?!

Kedves Kérdező!

a volt barátnőm /aki emo, és egy hülyeségem miatt sajnos elveszítettem.:S/ egy olyan elragadó lány , amilyennel még az életben nem találkoztam.

Mindig azt mondta amit érez, mindig megmondta mi bántotta és mi az ami jó volt neki. Ki merte mondani ,hogy szeret/ és öszinte volt ..nem ugy mint sok más lány..:S/ rengeteg szeretet kaptam tőle, rengeteg törődést, és 100% ig megbízhattam benne.

számára az emo egy olyan életstílus.. amit szerinte igazán csak egy olyan ember érthet meg aki szintén emo.

önmegvalósítás,érzelemkifejezés.. és semmi öncsonkítás:)..

igazából elég érett a korához képest, sokszor filózott olyan dolgokon amik másnak eszébe sem jutnának.

nagyon okos lánynak tartom .

és a többi emo barátja. az igazi emok is hasonló belső tulajdonsággal rendelkeznek.

remélem segíthettem.

2009. szept. 27. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!