Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, hogy észrevegye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy észrevegyenek a pasik?

Figyelt kérdés

Csendes vagyok. Azt mondják ez nem baj, hát nem tudom, ezen változtatni nem tudok. Azért ha valaki leáll beszélgetni velem, akkor beszélek, sőt ha szimpatikus hamar beszédes leszek, de nem vagyok kezdeményező típus...

Azt mondják, ha valaki sokat lóg a barátaival, akkor azért nem közelítik meg a pasik, mert velük van folyton. Ebben lehet valami, de amikor sokáig egyedül lógtam, akkor se jött oda senki.

Külsőre vékony, átlagos lány vagyok szerintem, alacsony, bár szerintem a külső megítélés az emberiség egyik legnagyobb baklövése.

Hogy tűnjek ki a többiek közül, hogy közben mégis önmagam maradjak? Tippek? Segítsetek kérlek.

22/L

2013. ápr. 27. 17:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem kell kitűnőd.Ne legyél más csak azért hogy legyen valaki.Legyél résen kicsit talán leheténl kezdeményezőbb flörtölj és ennyi.Egyszer csak összejön :D
2013. ápr. 27. 17:53
 2/11 anonim ***** válasza:
Légy talán mosolygósabb és akkor azt biztatásnak fogják venni :)
2013. ápr. 27. 17:58
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Régebben én is ilyen voltam, azóta teljesen az ellenkezőjére fordult a dolog, nagyon sokan észrevesznek meg oda is jönnek hozzám.

Én így értem el változást: minden nap úgy indulok el otthonról, hogy tetsszem magamnak (ez nem jelent semmi extrát igazából, de ezt mindig érzi az ember, hogy hogy nézne ki éppen a lehető legjobban szerintem), aztán indulás előtt végignézek magamon, elégedett vagyok a látvánnyal, mosolygok egyet magamra a tükörben, aztán egész nap ez a kép van a fejemben magamról, és úgy érzem hogy ha nekem tetszett, akkor majd másoknak is. És így is van. :D

Sokan mondják, hogy milyen magabiztos kisugárzásom van, pedig korábban ez nagyon nem volt jellemző. :)

Próbáld ki ezt te is.

21L

2013. ápr. 27. 18:03
 4/11 anonim ***** válasza:

Talán először kelj fel a gép mellől, menj emberek közé és légy nyitott feléjük.

Szeretem a vékony lányokat! Csók a családnak.

2013. ápr. 27. 18:05
 5/11 anonim ***** válasza:
88%
Légy r*banc. Ez kell a nagy átlagnak.
2013. ápr. 27. 18:53
 6/11 anonim ***** válasza:

Megmondom őszintén, nem nagyok szoktam odamenni senkihez, ha egyedül van...

Hol laksz?

2013. ápr. 27. 20:11
 7/11 anonim ***** válasza:
Rövid szoknya bugyinélkül
2013. máj. 22. 15:08
 8/11 anonim ***** válasza:
Hidd el egy szép mosoly nagyon sokat számít :)
2013. máj. 22. 15:08
 9/11 anonim ***** válasza:
5#-s mond valamit. Erre van igény.
2013. máj. 22. 15:29
 10/11 A kérdező kommentje:
sajnos igaza van, de nem akarok az lenni
2013. máj. 22. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!