Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a sokévnyi visszautasítás lelki nyomorékká tett?
Figyelt kérdés
Mindig újra és újra próbálkozom, igyekszem mindig optimistán hozzáállni, de mindig ugyanaz a vége, lekoptatás, elutasítás.. És ráadásul mindig akkor, amikor már azt hinném, tényleg összejön valami..
Nem is igazán van már kedvem kezdeményezni, mert megszokta az agyam, hogy úgyis csalódás és fájdalom a vége, de nem akarok egy szerelem, párkapcsolat és szex nélküli üres életet élni.. Mit tehetnék?
2013. ápr. 27. 17:34
12/21 anonim válasza:
2 megoldás létezik
1, szenvedsz tovább és várod a csodát
2, elfogadod amit kaptál, és amit tapasztalataid támasztanak alá, és az energiáidat más mibe fekteted.
13/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom másba fektetni, mert annyira vágyom erre, hogy amíg az életem ezen része nem változik, addig egyszerűen nem érdekel igazán más. Mármint azért foglalkozom más dolgokkal, de semmit se tudok teljes erőbedobással csinálni, annyira hiányzik ez.
2013. ápr. 27. 18:03
14/21 anonim válasza:
Akkor egy lelki nyomorék leszel, ki sanyargatja önmagát. Lelki bajod idővel testileg is mutatkozni fog betegségek formájában (vagy súlyos betegség, vagy sok apró) te döntheted el hogy mennyit ér az egészséged.
15/21 A kérdező kommentje:
Mintha én dönthetném el, hogy mire vágyom. Mindenkinek vannak érzelmi szükségletei, a mentális egészséghez hozzá tartozik az intimitás, a gyengédség. Nem tehetek róla, hogy normál mentális felépítésű emberként én is igénylem ezeket.
2013. ápr. 27. 18:24
16/21 anonim válasza:
Akkor máris megválaszoltad a kérdést. Választottad az 1es pontot, próbálkozol tovább és várod a csodát.
17/21 anonim válasza:
"Mintha én dönthetném el, hogy mire vágyom."
Te döntöd el! miért ki dönti el helyetted? anyukád? vagy a szomszéd fogatlan cigány asszony?
18/21 A kérdező kommentje:
Az ösztöneim, a lelki alkatom, a genetikai örökségem, amit az evolúciótól kaptam.
2013. ápr. 27. 21:12
19/21 A kérdező kommentje:
Azt se te döntöd el, hogy éhes vagy-e, vagy nem.
2013. ápr. 27. 21:13
20/21 anonim válasza:
az éhséget is elviseled ha éppen nincs lehetőséged enni -.- omfg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!